Cancan ultimă oră

Este știrea mondenă a zilei! S-au căsătorit în mare secret: Ce ținute au îmbrăcat și unde a avut loc cununia civilă – FOTO

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret astăzi! Frumoasa mireasă și mirele ei au strălucit în ziua în care au spus cel mai hotărât “Da!” din viața lor, iar alături le-au fost câteva rude, dar și câțiva dintre prietenii apropiați. Cei doi soți, de azi și cu acte, au atras toate privirile datorită ținutelor pe care le-au ales în ziua cununiei civile.

După o relație de mai bine de cinci ani, timp în care au trăit și experiențe frumoase, dar și câteva triste… Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au devenit oficial soț și soție! Cei doi au pășit de mână în această după-amiază în fața ofițerului de la Starea Civilă din Timișoara, unde au plănuit ceremonia în mare secret. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, mirele și-a ales un costum negru elegant. Când a fost făcută publică poza cu tânărul afacerist a fost scrisă următoarea descriere: “Croiala impecabilă, liniile perfecte și atitudinea de gentleman adevărat, înrămează tabloul unui eveniment reușit. Îți mulțumim pentru încrederea acordată Tinu!”.

Adauga un comentariu