BZI LIVE

LIVE VIDEO – Este una dintre figurile interesante, spectaculoase din administraţia judeţeană! Invitat special, în Studioul BZI LIVE, la un dialog savuros este Ion Serbina, fost secretar general al Consiliului Județean Iaşi timp de aproape două decenii – FOTO

Publicat: 25 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 26 octombrie 2020, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o nouă interesantă şi provocatoare ediţie! Invitat special, la un dialog inedit şi de substanţă este Ion Serbina, fost secretar general al Consiliului Județean Iaşi (CJI), timp de aproape două decenii! Alături de domnia sa vor fi abordate aspecte legate de activitatea avută în administraţie de-a lungul a nu mai puţin de 38 ani, începută la Vaslui şi încheiată, în 2009, la Consiliul Județean Iaşi!

De asemenea, despre momentele de viaţă şi din activitate care l-au marcat, impresionat sau au contat de-a lungul anilor, experienta politică avută după 2010, despre liderii politici sau preşedinţii de CJI respectiv prefecţi, primari alături de care şi-a desfăşurat muncă vor fi alte aspecte abordate cu Ion Serbina! Realităţi din viaţa administraţiei pe care a trăit-o şi în care a activat versus ceea ce se întâmplă acum pe acest segment, despre mentalităţi, societate contemporană, amintiri de viaţa vor fi alte puncte ce vor fi în prim-planul acestei ediţii-dialog BZI LIVE alături de longevivul şi valorosul reprezentant al administraţiei judeţene ieşene, Ion Serbina!

Ion Serbina, omul din galeria specială a vieţii politice şi administrative post-decembriste

Ion Serbina, omul din galeria specială a vieţii politice şi administrative post-decembriste a fost secretar general al Consiliului Judeţean Iaşi, din 1992 şi până în luna iunie 2009 când se pensiona, după 38 de ani de administraţie. În acest interval a lucrat cu 5 preşedinţi de CJI şi 11 prefecţi! Ion Serbina intra în politică, în Partidul Conservator (PC), în 2000, şi a fost candidat la şefia CJI!

Acesta a fost unul dintre cei mai longevivi funcţionari din Iaşi. În 1971, şi-a început cariera ca inspector la Consiliul Judeţean Vaslui. Din 1992 este secretar general al Consiliului Judeţean Iaşi, lucrând cu 5 preşedinţi de CJI: Ion Amihaesei, Liviu Antonesei, Vladimir Tanasoiu, Lucian Flaiser şi Constantin Simirad. Ion Serbina a „prins” 11 prefecţi în Casa Pătrată: Dan Galea, Lucian Flaiser, Florin Vitan, Corneliu Rusu Banu, Neculai Apostol, Ion Avarvarei, Spiridon Creţu, Radu Prisacaru, Nicusor Paduraru, Marius Bodea şi Victorel Lupu. Având în vedere acest parcurs interesant, divers şi în ani importanţi de după 1989, acesta ediţie BZI LIVE va provoca interes aparte, atât pentru figurile care au fost „actori” esenţiali în viaţa publică, administrativă şi politica locală şi chiar naţională (după 1989 şi până în anii 2010) dar şi pentru actualele generaţii! În final, analiza, opiniile, observaţiile şi percepţiile lui Ion Serbina despre ceea ce a fost, ce se întâmplă acum în societate merită a fi urmărite şi analizate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu