International

Ești izolat la domiciliu? Iată ce-ți oferă Netflix

Publicat: 18 mart. 2020

Netflix vine în ajutorul celor izolaţi la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus şi oferă un cont cu opţiunea „Party”, care poate aduce prietenii unii lângă alţii.

Varianta de a socializa, dar și de a păstra în acelaşi timp distanţa este „Netflix Party”, care are câţiva ani de când a fost lansată, însă în aceste zile e mai populară ca niciodată. Practic, cei de acasă pot să urmărească acelaşi conţinut alături de prieteni şi chiar să comenteze ce văd în timp real.

„Netflix Party” e disponibil sub forma unei extensii pentru browserul Chrome şi a primit un update la începutul lunii martie. Cei de la Netlfix se aşteaptă să fie atât de folosită în timpul crizei coronavirusului încât a alocat şapte servere suplimentare pentru a face faţă utilizărilor, scrie Daily Mail.

Odată ce se creează o „Petrecere Netflix”, poate fi trimis și altora linkul de la show-ul urmărit, pentru a fi vizualizat și comentat împreună cu prietenii.

În timp ce majoritatea companiilor se confruntă cu pierderi în această perioadă, Netflix a înregistrat creşteri la bursă. Evident, serviciul de streaming e la mare căutare în aceste zile în care oamenii aflaţi în izolare trebuie să găsească ceva de făcut pentru a trece timpul.

Adauga un comentariu