BZI LIVE

LIVE VIDEO – Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor publice și fondurile europene, discută la BZI LIVE despre problemele curente ale României

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 19 aprilie 2024, la ora 13.00, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Eugen Teodorovici. Fostul ministru al Finanțelor publice și fondurile europene va discuta despre cele mai importante subiecte din România:

1. Spectacol ”total” între candidații de la Capitală: urmează o campanie electorală agresivă și cu atacuri murdare?; 2. Breșă de securitate la Autoritatea Electorală Permanentă: Datele personale ale celor care pot fi șefi de secție la votare au fost dezvăluite ”din eroare”; 3. Șefii AUR din județe vor fi testați cu detectorul de minciuni de teama trădării!; 4. Candidatul globaliștilor: Mircea Geoană e pe primul loc la prezidențiale în trei scenarii; 5. Europa Liberă: PSD și PNL utilizează bani grei (și publici) în continuare la presă pentru propagandă nemarcată, la un an după ce au promis că schimbă legea!; 6. Monica Macoviei, ”marea luptătoare anti-corupție”, condamnare cu suspendare la închisoare!; 7. Sistem medical în colaps: flagrantul și mortalul caz de la Spitalul Sf. Pantelimon!; 8. Suveranitatea statelor europene depinde de existența și puterea Uniunii Europene?; 9. Problema migrației: ce cotă trebuie să ”încaseze” România?; 10. Postările mai multor jurnaliști, cenzurate pe Facebook pe motiv că ar fi ”hărțuire, conținut sexual și alte prostii”; 11. Iranul atacă Israelul: cum va reacționa SUA și escaladarea conflictelor din Orientul-Mijlociu versus Fâșia Gaza!; 12. Când și cum poate capitula Ucraina?; 13. Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie a avertizat că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia în 2024. Generalul Sir Richard Barrons a afirmat, pentru BBC, că e ”un risc serios” ca Ucraina să piardă războiul din acest an; 14. Se implică militar SUA în a ataca Iranul?; 15. Filosoful și cineastul francez Bernard-Henri Lévy crede că: ”suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, asta în contextul unei ”mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu