Actualitate

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Monica Anisie: ”TABLETE pentru elevi doar acolo unde presa are acces?!”

Publicat: 14 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eugen Teodorovici mesaj dur pentru Monica Anisie TABLETE pentru elevi doar acolo unde presa are acces
Fostul ministru al Finanțelor Publice Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, fostul ministrul al Finanțelor Publice, este de părere că Monica Anisie, ministrul Educației, nu a procedat corect cu organizarea anului școlar și mai ales, critică dur proiectul de a oferi tablete gratuite elevilor. Acesta a subliniat că tabletele nu au ajuns și în comunitățile urbane mai mici, ci doar în marile orașe, acolo unde presa are acces.

„Cu TABLETE pentru elevi doar acolo unde presa are acces?! Oare în acele comunițăți urbane mai mici și în cele rurale, unde de astăzi a început școala ca peste tot în țară, s-a făcut ceva pentru asigurarea tabletelor și a tuturor mijloacelor necesare pentru desfășurarea în condiții de siguranță și protecție sanitară a cursurilor cu prezența fizică, precum și a învățământului online⁉️ Oare și acei copii beneficiază de toate cele necesare în noul an școlar? Sau toate acestea sunt doar apanajul școlilor situate „la bulevard”⁉️ ” a scris politicianul.

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru Monica Anisie: ”TABLETE pentru elevi doar acolo unde presa are acces?!”

De asemenea, Eugen Teodorovici îi recomandă Monicăi Anisie să răspundă acuzațiilor, criticând dur și măsurile pe care trebuie să le ia în calcul părinții și profesorii, odată cu începerea anului școlar.

Fostul ministrul al Finanțelor Publice nu se oprește aici și atacă și Guvernul PNL, fiindcă „muncește din greu DOAR pentru interesele personale și campania electorală”, fiind nepăsător în situație de criză.

Eugen Teodorovici: „Ce tot vreți? ROMÂNIA EDUCATĂ a fost doar un subiect de campanie”

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe în Guvernarea PSD, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban prin care îi acuză pe membrii Executivului că „România educată” a reprezentat pentru ei doar un subiect de campanie. Acesta este revoltat de faptul că noul an școlar va începe în curând dar nu din interes pentru educația tinerilor ci pentru organizarea alegerilor locale.

„Ce tot vreți? ROMÂNIA EDUCATĂ a fost doar un subiect de campanie❗
Acum, ALEGERILE reprezintă prioritatea președintelui și guvernului PNL! NU #școala, NU #economia, nici măcar #pandemia NU mai este o prioritate❗ Guvernul Orban pregătește deschiderea școlilor pentru organizarea alegerilor locale, NU pentru începerea anului școlar❗Avem chiar declarații asumate care confirmă că guvernul nu va putea asigura nici măcar #măști sanitare tuturor elevilor și profesorilor. Adică un minim absolut necesar în condițiile impuse de guvern pentru prevenirea răspândirii virusului.

Atunci ce rost mai are să îndrăznim să ne gândim la “pepsiglas” și multe alte dotări cu echipamente de protecție sanitară, sau la asigurarea unor minime condiții igienico-sanitare necesare pentru unitățile școlare care nu sunt racordate la rețeaua de apă-canalizare, prin achiziționarea și instalarea unor containere sanitare mobile❓ Sau ce rost are să ne gândim că perioada vacanței școlare ar fi permis pregătirea cadrelor didactice și dotarea unităților de învățământ cu echipamente pentru sistemul de predare online❓

Avem doar niște hârtii cu indicații prețioase din partea Ministerului Sănătății și Ministerului Educației și obligația asumării responsabilității și costurilor de către #primari, #profesori și, mai ales, de către #părinți❗ Nu vă obosiți să căutați responsabili sau vinovați! Trăim în România și ALEGERILE ne ocupă tot timpul”, a declarat Eugen Teodorovici.

 

Adauga un comentariu