Actualitate

Eugen Tomac cere demisia prefectului Capitalei: „Blat până la capăt în București!“

Publicat: 01 sept. 2020
ALT=
Eugen Tomac, liderul PMP

Președintele PMP, Eugen Tomac, cere demisia prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu. Liderul PMP eeste acuzat că a semnat ordinul prin care îi încetează mandatul de primar lui Robert Negoiță, dar acesta este datat în 2019.

”Blat până la capăt în București!

Am primit zeci de telefoane și sute de mesaje agresive de când am afirmat că este blat între închipuita “dreaptă unită”, PSDPonta și PSDCiolacu în capitală.

Faptele, însă, confirmă realitatea ca nimeni nu a vrut sa îl deranjeze pe primarul de stânga al Sectorului 3.

Mihai Neamtu, Candidatul PMP la sectorul 3, a solicitat Prefectului municipiului Bucuresti încă de acum 2 săptămâni, când s-au depus candidaturile, să constate că lui Robert Negoiță i-a încetat calitatea de primar al Sectorului 3, deoarece nu mai candidează din partea PSDCiolacu, ci din partea PSDPonta, deci același partid, dar cu alta ștampila și antet“, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Eugen Tomac cere demisia prefectului Capitalei

Liderul PMP este de părere că aceasta este o eroare intenționată care îl va ajuta pe Negoiță să câștige în instanță, de aceea prefectul Capitalei ar trebui să demisioneze de urgență.

„Prefectul, pentru a mima ca face ceva, emite un ordin datat – atenție! – 2019, pentru a-l ajuta pe Negoiță să câștige in instanța.

Domnule Prefect, orice zi in fruntea Prefecturii este o rusine! Demisia și plecați acasă! Este inadmisibilă aceasta abordare!

DEMISIA, acum!”, mai scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

„Nicușor Dan a căzut într-o capcană întinsă de liderii USR!“

Președintele PMP, Eugen Tomac, acuză un mare blat în Capitală pentru alegerile locale. Europarlamentarul PMP susține că USR a vurt să-l saboteze pe Nicușor Dan și tocmai de aceea a înlăturat din alaință partidul său.

„Marele blat de la București! Nu intenționam să scriu aceste rânduri, însă atunci când tupeul și aroganța unora depășesc orice limită nu mai e loc de tăcere. A început oficial campania electorală și odată cu ea, campania de manipulare și victimizare ieftină. Linia de manipulare folosită este una absolut incredibilă. Vezi Doamne, din cauza PMP, candidatul USR și PNL nu mai are nicio șansă“, precizează Eugen Tomac.

Liderul PMP crede că Nicușor Dana căzut în capcana întinsă de liderii USR.

„Acum, chestiunea legată de candidați. Nicușor Dan a căzut într-o capcană întinsă de liderii USR. După ce timp de un an aceștia au fugit de asumarea candidaturii sale, când s-au văzut presați să o facă l-au și condiționat.

Astfel, candidatul Nicușor Dan s-a trezit în situația de a nu mai avea niciun cuvânt de spus, renunțând cu prea multă ușurință la cei mai loiali susținători ai săi din tot spectrul politic. Agenda ascunsă a unora dintre “susținătorii” săi îl va costa și de această dată. Sabotarea lui s-a făcut cu el la masă, dar asta nu mai e problema noastră“, susține Eugen Tomac.

Ordin privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat luni, 31 august 2020, ordinul ce face referire la constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoiță, deoarece face parte din alt partid politic.

„Se constată încetarea de drept la data de 19 august 2020 a mandatului de primar al Sectorului 3 București al lui Robert Sorin Negoiță, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile din 27 septembrie 2020 pentru funcția de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat și a fost ales primar la alegerile locale din 2016”, se arată în ordinul semnat de Gheorghe Cojanu.

Robert Negoiță candidează din partea Alianței 2020, formată din ProRomânia și Partidul București 2020.

 

Adauga un comentariu