Actualitate

Eugen Tomac: „Pactul pentru sănătate, primul pas“

Publicat: 10 apr. 2020

Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că i-a prezentat premierului Ludovic Orban pactul pentru sănătate propus de partidul pe care îl conduce, precizând că soluțiile sunt cele pe care românii le așteaptă în aceste clipe de la clasa politică.

„Am fost la Palatul Victoria și i-am prezentat premierului Ludovic Orban pactul pentru sănătate propus de PMP.

Soluțiile noastre sunt cele pe care românii le așteaptă în aceste clipe de la clasa politică. Spitale sigure, medici și asistenți medicali bine echipați și plătiți, spitale regionale moderne noi, finanțare pentru cercetare și un Institut Cantacuzino care să producă vaccinuri pentru români.

Avem și soluția pentru finanțare. Am prezentat-o Guvernului și cred că decizia Comisiei Europene de a suspenda pentru acest an Pactul de Stabilitate și Creștere trebuie fructificată din plin pentru a aduce bani mulți în țara și pentru a dezvolta un sistem de sănătate pe care să ne putem baza, indiferent de provocări.

Românii așteaptă de la politicieni soluții. Noi am venit cu această inițiativă pe care o voi prezenta și personal tuturor actorilor politici pentru că doar prin dialog și consens putem demonstra că suntem în stare să depășim acest moment și să oferim României un altfel de viitor!“, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.
Adauga un comentariu