Sport

Euro 2020. Mingea oficială a Campionatului European

Publicat: 07 nov. 2019

Euro 2020. Mingea oficială a Campionatului European 2020 s-a lansat. Aceasta a primit denumirea de „Uniforia” şi a fost prezentată oficial, miercuri. Uniforia marchează aniversarea turnerului cu numărul 60.

Euro 2020. Conform companiei de echipament sportiv Adidas, balonul oficial de la Euro 2020 a fost denumit „Uniforia”, „pentru a onora sentimentele de unitate şi euforie pe care le poate oferi fotbalul”.

Euro 2020. Balonul Uniforia, face referire la puterea de a uni şi marchează cea de-a 60 aniversare a turneului. Se va desfăşura pentru prima dată în 12 oraşe gazdă, printre care şi Bucureşti.

Euro 2020. Designul balonului Uniforia prezintă „linii îndrăzneţe, elemente care „traversează” mingea, simbolizând astfel estomparea graniţelor şi trecerea frontierelor, aspect ce reflectă noul format transcontinental al competiţiei”, se arată în comunicatul Adidas.

Designul Uniforia de această dată cuprinde coordonatele GPS ale fiecărui stadion. Uniforia sărbătoreşte acest format unic şi istoric. Grafica îndrăzneaţă este prezentată pe o minge cu aceeaşi structură de înaltă performanţă precum modelele recente ale Cupei Mondiale, dar cu un material unic ”Hi-White”, care permite o mai bună vizibilitate pe teren.

 loading...

Adauga un comentariu