BZI LIVE

LIVE VIDEO – Europarlamentarul PRO România Corina Crețu revine la ”Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE într-o emisiune specială! Dialogul va scoate în evidență eșecul Schengen, corupția din Parlamentul European și ultimii trei ani dezamăgitori pentru români – FOTO

Publicat: 20 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Europarlamentarul PRO România Corina Crețu revine la ”Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE într-o emisiune specială, miercuri, 21 decembrie 2022, ora 14.30! Dialogul va scoate în evidență eșecul Schengen, corupția din Parlamentul European, credibilitatea pe care o mai poate avea acest for dar și ultimii trei ani dezamăgitori pentru români. De asemenea, despre crizele sociale, economice și energetice, necesitatea imperioasă de revitalizare a industriei naționale, valorizarea corectă a resurselor naturale, Războiul din Ucraina vor fi alte aspecte abordate alături de europarlamentarul român. Corina Crețu va discuta și despre implementarea proiectelor prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) sau implmentarea unor investiții la nivel local și regional.

”Din păcate, ultimii trei ani au fost dezamăgitori pentru noi. Ideea noastră este de a motiva lumea să vină la vot. Avem nevoie de oameni care au demonstrat că merită să fie la conducere. Oamenii au nevoie de o plasă de siguranță”, declara, într-un recent interviu pentru Cotidianul BUNĂ ZIUA IAȘI (BZI) Corina Crețu, europarlamentar PRO România.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu