Cultural

Eva Măruță i-a dat o replică de milioane tatălui ei, Cătălin Măruță, în direct, la TV! Cum a reacționat prezentatorul

Publicat: 11 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eva Măruță i-a dat o replică de milioane tatălui ei Cătălin Măruță în direct la TV Cum a reacționat prezentatorul
Eva Maruta a avut o noua replica geniala pentru tatal sau in timpul emisiunii

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Artista și prezentatorul au împreună doi copii care deja au cucerit inimile românilor, Eva Măruță chiar urcând pe scenă alături de mama ei la câteva concerte.

Prezentatorul de televiziune este atât de mândru de copiii lui încât chiar i-a luat drept ajutoare în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. În timp ce David a stat la „butoane” la pupitrul DJ-ului, Eva a fost coprezentatoare.

Eva Măruță i-a dat o replică de milioane tatălui ei, Cătălin Măruță

În timpul emisiunii, Eva și David Măruță s-au aflat în platou, alături de celebrul lor tată. Iar cei doi s-au descurcat de minune. Dacă fata Andrei a ales să stea alături de Cătălin pe canapea, la interviurile cu invitații, David s-a dus la pupitrul DJ-ului, fiind însă foarte atent la tot ce se discuta.

Eva Măruța a stat în brațele tatălui ei în timp ce acesta povestea cu Cristina Spătar despre cum l-a cunoscut și a ajuns să se căsătorească cu Vicențiu Mocanu.

„Este colega mea de coprezentare, fură meserie și mâine – poimâine vine ea singură la emisiune, ca să mă pot duce și eu la băi”, a spus Cătălin Măruță despre fiica sa, Eva Măruță.

În timp ce vorbeau despre relația Cristina cu Vicențiu, Cătălin i s-a adresat Evei: „Ce crezi? Pe 14 februarie i-a făcut iubitul ei, actualul soț, cadou o mașină, de Ziua Îndrăgostiților”.

Iar reacția fetiței a fost una care cu sigurnață a bucurat-o pe Andra. „Ar trebui și tu să îi faci asta mamei”, a fost replica Evei Măruță. „Mai bine nu te întrebam”, a reacționat Cătălin Măruță, potrivit unica.ro.

Eva Măruță a dat lovitura pe Instagram

Eva Măruță se bucură de un succes uluitor la doar 7 ani. Aceasta este foarte populară pe Instagram și TikTok, unde postează diferite videoclipuri, iar aprecierile nu întârzie să apară. Fetița câștigă sume consistente pe platformele administrate de părinții ei, Andra și Cătălin Măruță.

Eva Măruță are peste 410.000 de urmăritori și 4,8 milioane de aprecieri pe contul oficial de TikTok. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță postează videoclipuri amuzante, alături de familia ei, lucru care a atras simpatia utilizatorilor. Carismatică, talentată și mereu spontană, mezina familiei Măruță i-a cucerit pe internauți cu replicile amuzante și inteligente.

,,Doamne, cât este de carismatică!”, ,,Cătălin Măruță e topit după Eva.”, ,,Expresivă ca mami!”,,Ooooo, ce scumpă!”, ,,O copilă adorabilă și deșteaptă!”, ,,Fetița asta e o minune dumnezeiască.”, ,,Ce vorbe de om mare are copilul ăsta! Se vede că e tare deșteaptă!”, ,,Prea dulce copil!”, ,,Seamănă cu tati, iar la gesture cu mami!”, ,,Am mai spus, e de-o istețime exagerată!”, ,,Ești minunată, Eva!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Evei.

Adauga un comentariu