Cancan

Eva Măruță învață la o școală privată de top! Cât plătesc părinții pentru educația fiicei lor

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Eva Măruță învață la o școală privată de top Cât plătesc părinții pentru educația fiicei lor
Familia Evei Măruță a demonstrat că educația este pe primul loc în prioritățile lor

Eva, fiica celebrului cuplu Andra și Cătălin Măruță, învață la o prestigioasă școală privată din Capitală la care și taxele sunt pe măsură. De menționat că și fratele mai mare, David, merge la aceeași unitate de învățământ, fiind înscris încă de la grădiniță. În ceea ce o privește pe Eva Măruță, fata a început cursurile din toamna anului trecut.

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Familişti convinşi, cei doi sunt cu adevărat împliniţi de când au doi copii, băiat și fată. În ceea ce o privește pe mezina Eva, aceasta pare că o moşteneşte întru totul pe mama sa. Eva iubeşte să fie pe scenă şi pe lângă faptul că a avut concert cu public, aceasta a jucat și într-un film.

Eva Măruță învață la o școală privată de top

De-a lungul timpului, Andra a vorbit despre importanța școlii și despre decizia lor de a alege această instituție pentru copiii lor. Astfel, Eva, fiica celebrului cuplu Andra și Cătălin Măruță, urmează cursurile unei prestigioase școli private, și anume Cambridge School of Bucharest. Cei doi părinți sunt foarte implicați în educația copiilor lor și nu precupețesc nimic când vine vorba de a le oferi o educație de calitate.

Potrivit informațiilor publice, Andra și Cătălin Măruță plătesc lunar aproximativ 800 de euro pentru școlarizarea Evei, iar pentru David cheltuiesc în jur de 1000 de euro. Anual, aceștia ajung să scoată din buzunar aproximativ 22.000 de euro pentru ca odraslele lor să aibă parte de o educație de top. Iar în ceea ce-l privește pe David, acesta este veteran la respectiva instituție de învățământ.

„Am ales ca David să învețe la instituția unde a mers la grădiniță, ni s-a părut mai simplu să nu schimbe colectivul. De fapt, el continua programul ca până acum”, declara Andra în urmă cu ceva timp.

Chiar dacă costurile școlarizării la o instituție privată de top pot fi ridicate, familia Evei Măruță demonstrează că educația este pe primul loc în prioritățile lor.

Eva Măruță, dialog savuros cu tatăl ei

În urmă cu o săptămână, de 1 Mai, prezentatorul le-a făcut o surpriză fanilor săi și a venit împreună cu fiica sa, Eva. Fetița l-a însoțit pe tatăl ei în emisiunea pe care o prezintă în fiecare după-amiază la Pro TV și s-a asigurat că acesta își face meseria. Cătălin Măruță a primit indicații din partea fiicei sale.

Eva Măruță i-a dat indicații tatălui său și chiar s-a asigurat că acesta își face meseria cum se cuvine. Alături de ea a fost și Andra, care a cântat câteva refrene cunoscute din țara noastră. Cătălin Măruță a avut nevoie de aprobarea fiicei sale pentru a o săruta pe Andra. După ce a stat putin pe gânduri și și-a întâmpinat mama cu un pupic, Eva și-a dat acordul.

„Ce romantic!”.

După ce a văzut reacția fiicei sale, Măruță le-a povestit telespectatorilor că a fost luat la rost de Eva.

Adauga un comentariu