Local

Eveniment de inaugurare a celei de-a șasea săli de clasă la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași – FOTO

Publicat: 21 sept. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Eveniment de inaugurare a celei de-a șasea săli de clasă la Liceul Teoretic de Informatică Grigore Moisil Iași - FOTO
Sală de clasă reamenajată în totalitate de către doi foști absolvenți

La Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași are loc un eveniment de inaugurare a celei de-a șasea săli de clasă reamenajată în totalitate de către doi foști absolvenți.

„Doi absolvenți LIIS au amenajat aceasta sala de clasă. Proiectul a pornit în toamna anului 2020 din dorința de a schimba ideea de sală de clasă în România. Sala nu mai poate arată ca pe vremea mea, este ușor să ai idei, dar este greu sa găsești oameni care pun în practica aceste idei. Aceasta este a 6 a sala de clasă care este amenajată de către studenți. LIIS are 36 de sali de clasă, deci avem ceva treaba. Avem si părinți care au investit in acest proiect.

Cei doi studenți nu vor sa vorbească și vor sa le păstram anonimatul”, a spus Adina Romanescu, Directorul Liceului de Informatica Grigore C. Moisil

Copiii sunt foarte încântați de noua sală de clasă:

„Această sală de clasa îmi aduce zâmbetul pe buze și mă face să mă simt foarte bine”

„Această sală de clasa mă face să mă simt foarte puternic și foarte fericit”

„Această sală de clasa îmi aduce aminte de prima zi de şcoală, de matematica redefinită prin forma băncilor și îmi plac foarte mult pereții”

„Eu le recomand copiilor de clasa a patra să vină la acest liceu uimitor, pentru că vor învăţa foarte multe și vor evalua foarte mult”

„Eu am venit la această școală pentru că îmi place foarte mult matematica și pentru că îmi doresc să fac perfomanță pe viitor. Profesorii își dau interesul pentru noi.”

 

“Mi-am dat copilul la acest liceu pentru că elevii au contact cu o lume la care visează. Liceul de informatică face oameni și asta îmi doresc să ajungă copilul meu”, a spus un părinte.

Forma băncilor este realizată astfel încât să se poată realiza și activități de grup. Sunt plasate doua monitoare. La fereastră sunt puse scaune pentru ca elevii să poată citi la lumină naturală.

Comentarii
  • Clasa e superbă de frumoasă… asa ar trebui sa arate toate clasele. Dar din ceia ce zice sunt doar 6 clasa renovate restul ? va zic eu sunt sunt ca în anii 2000 au rămas totul vechii.
    Și aceasta frumoasă clasa a fost renovata de un părinte care are copilul în acea clasă el …. Felicitări acelui părinte ca să implicat sa renoveze clasa.

  • restul oricum nu merita, stau zilnic in clase pe tiktok, de acolo isi iau bunul simt si educatia, ca de la parinti si profesori nic n-au luat, se vedea asta pe comportamentul din societate

  • Clasele din corpurile din spate sunt un dezastru, iti da senzatia ca esti la puscarie. Liceu mare si frumos la strada si de fapt copiii invata in corpurile de camin, in niste clase de-ți vine a plânge. Dezamăgitor!

Adauga un comentariu