Cancan

Eveniment inedit la parastasul lui Ion Dichiseanu. Cum a fost comemorat marele actor

Publicat: 28 iun. 2021
https://www.bzi.ro/iata-cine-este-femeia-imbracata-in-alb-care-a-condus-masina-mortuara-la-inmormantarea-marelui-actor-ion-dichiseanu-4193892
Familia, cunoscuții dar și multe alte persoane au participat la parastasul marelui actor Ion Dichiseanu

În weekend, familia, apropiații dar și multe alte persoane au participat la parastasul marelui actor Ion Dichiseanu, care a fost organizat ca la carte. Cei care au luat parte la eveniment au fost impresionați până la lacrimi de ceremonie. Totodată, decorul folosit în cimitir, lângă mormântul actorului, a fost ceva nemaiîntâlnit.

Au trecut 40 de zile de la decesul marelui actor Ion Dichiseanu, iar imaginile de la parastasul acestuia au fost emoționante! Moartea lui Ion Dichiseanu i-a întristat pe cei care l-au cunoscut și i-a îndurerat pe membrii familiei sale, care și-au stăpânit cu greu lacrimile. Acum, la 40 de zile de la decesul actorului, familia și prietenii i-au organizat un parastas așa cum se cuvine. Imaginile surprinse la respectivul eveniment sunt pur și simplu impresionante.

Toți cei care l-au iubit pe Ion Dichiseanu au fost prezenți în weekend la Cimitirul Bellu din Capitală, pentru a-i aduce un omagiu actorului. În onoarea marelui Ion Dichiseanu, Gabriela Lucuțar a organizat parastasul ca un eveniment demn de un maestru, iar decorul folosit i-a impresionat pe toți.

Momente inedite la parastasul lui Ion Dichiseanu

Lângă mormântul maestrului Ion Dichiseanu, cei apropiați au montat un ecran unde au transmis cele mai emblematice momente din cariera sa, ca un omagiu adus celui care a fost unul dintre cei mai mari actori ai României. Om de teatru, de televiziune și film, puțini sunt cei care știu că regretatul actor Ion Dichiseanu a fost și un mare iubitor al sportului. Drept dovadă, deasupra ecranului unde rulau imaginile din viața lui Dichi a fost așezat un fular al Rapidului, echipa sa de suflet, și simbolul universal al teatrului, reprezentat de cele două măști, Tragedie și Comedie.

„Am jucat fotbal la «pitici» la Rapid. Mi-a plăcut mult sportul în general și fotbalul în special, dar n-am prea avut timp pentru el! În schimb, am fost alături de Rapid tot timpul. Și atunci când eram plecat din țară”, declara regretatul Ion Dichiseanu, acum mulți ani.

Blonda misterioasă de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Femeia blondă care a condus mașina mortuară a atras atenția tuturor oamenilor prezenți la înmormântarea actorului, iar acum și la parastas. Multă lume s-a întrebat cine este aceasta și ce rol are. Ei bine, trebuie știut că înmormântarea actorului nu a fost una obișnuită, ci un spectacol de-a dreptul impresionant.

Ion Dichiseanu a avut parte de o înmormântare organizată de o echipă de bărbați îmbrăcați la patru ace, cu ochelari negri și mănuși negre, flori și cruce speciale, toate marcate de detalii. În fruntea acestora a fost singura femeie pe care publicul a remarcat-o imediat. Aceasta a condus mașina mortuară și se numește Gabriela Lucuțar. Ea este de profesie antreprenor de pompe funebre, adică persoana care se ocupă de organizarea unei înmormântări de neuitat. Nu a fost prima dată când Gabriela a fost surprinsă la funeraliile unei vedete. Aceasta a fost văzută prima oară la înmormântarea Ionelei Prodan, când aceasta a purtat crucea și tabloul celebrei artiste.

„În România, serviciile funerare nu sunt ca în străinătate, aici firmele se ocupă de puțin, lăsând greul pe umerii familiei îndoliate. Firma pe care eu o conduc, «Casa Funerară Memorial», se ocupă să facă totul ca în străinătate. Noi ne ocupăm de tot, luăm familiei de pe cap tot ce înseamnă organizare. Încercăm să ținem cont de detalii, să personalizam totul, să facem un eveniment cu stil, cu clasă, așa cum am procedat și la domnul Ion Dichiseanu, să aibă parte de un moment la înălțime, așa cum a fost dânsul în cariera sa. Așa am făcut și la doamna Ionela Prodan, la domnul Sebastian Papaiani, la artista Maria Butaciu sau la tatăl fotbalistului Ionuț Lupescu”, a precizat Gabriela Lucuțar, care s-a ocupat în amănunt și de parastasul lui Ion Dichiseanu.

Adauga un comentariu