Educatie intima

Excitarea vizuala. Afla ce fel de imagini trezesc instinctual sexual in fiecare dintre noi

Publicat: 23 iun. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Excitarea vizuala. Afla ce fel de imagini trezesc instinctual sexual in fiecare dintre noi
7

Despre barbati se spune ca inteleg sexualitatea intr-un mod mai vizual decat femeile. Un studiu canadian a aratat ca si femeile sunt extrem de excitate de vizionarea unor imagini sexuale. Cercetarea realizata la Centrul pentru Dependente si Sanatate Mentala din Toronto a inclus 100 de femei si barbati, atat heterosexuali, cat si homosexuali.

Psihologul Meredih Chivers, autorul studiului, a masurat nivelul de excitare sexuala al participantilor in timp ce vizionau filme cu continut sexual diferit, respectiv sex intre doua persoane (un cuplu de homosexuali si un cuplu heterosexual), masturbarea unei femei si masturbarea unui barbat, oameni goi facand exercitii si, in plus, imperecherea a doua maimute bonobo.

Ce-i excita pe barbati
Participantii au fost cel mai putin excitati de persoanele goale care faceau exercitii si cel mai excitati de actul sexual. La barbati, nivelul de excitare a fost influentat de persoana ce a participat la actul sexual. Barbatii heterosexuali au fost provocati de masturbarea femeilor, de actul sexual heterosexual si au fost cel mai putin provocati de femeile goale facand exercitii si aproape deloc de maimutele care faceau sex.

Barbatii homosexuali au fost provocati de masturbarea barbatilor, relatii homosexuale, oamenii goi ce faceau exercitii, dar nu au fost interesati de maimute.

Ce le excita pe femei
La femei, imaginea a fost diferita. Ele au fost excitate de actul sexual in sine, indiferent de participanti! Totodata, au fost excitate de masturbarea barbatilor si femeilor, precum si de imperecherea maimutelor. Femeile lesbiene reprezinta o exceptie, deoarece acestea nu au reactionat la masturbarea barbatilor si la persoanele goale ce faceau exercitii.

Adauga un comentariu