Actualitate

Exclusiv! Accident cumplit in judetul Iasi! Doua TIR-uri si o camioneta s-au ciocnit! Un barbat a murit! Iata cum s-a intamplat- UPDATE – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 19 mart. 2019

UPDATE: Potrivit unor martori, camionul incarcat venea cu viteza, intrand pe contrasens. In aceste momente, camionul a acrosat unul din TIR-uri care a incercat sa il evite, intrand in curtea unui om care, in mod miraculos, a scapat nevatamat. In cele din urma, camionul a intrat in alt TIR care a iesit de pe carosabil.

UPDATE:  In urma accidentului de la Raducaneni in care au fost implicate doua TIR-uri din Tulcea si o camioneta din Suceava, a rezultat ranirea a doi soferi, dar si un deces. Unul dintre soferi a decedat, acesta prezentand leziuni de distrugere cerebrala. Ceilalti doi au suferit un politraumatism si sunt transportati la UPU Spiridon. a precizat prof dr Diana Cimpoesu

UPDATE: Drumul este in continuare blocat.

UPDATE: La fata locului s-a deplasat 1 Descarcerare Grea , 2 Epa, 1 Asas, 1 Duster ,1ACPI, 1 ATA, 1 CBRN cu 24 cadre militare.
 S-au gasit 3 victime: o persoana decedata, una incarcerata si constienta iar cea de-a treia a fost scoasa inaintea sosirii echipajelor.

UPDATE: Se pare ca TIR- urile erau incarcate cu materiale de constructie, iar in accident a fost implicat si un camion. Cele trei autovehicule sunt rasturnate, carosabilul fiind blocat pe ambele sensuri. In urma accidentului, ar fi rezultat patru victime, dintre care doua ar fi incarcerate.

Stire intiala: In urma cu putin timp, pe raza localitatii iesene Raducaneni s-a produs un accident rutier. Din primele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin, doua TIR-uri s-ar fi ciocnit. Soferii ar fi ramas incarcerati. La fata locului se deplaseaza mai multe echipaje de la politia rutiera, descarcerarea si mai multe echipaje de pompieri, insotite de medici. Cel putin unul dintre TIR-uri ar fi incarcat cu azotat de amoniu, un material extrem de periculos.

ATENTIE: Informatiile privind incarcatura TIR-urilor nu este confirmata oficial, existand posibilitatea ca acestea sa nu transporte azotat de amoniu.

Va aducem aminte ca azotatul de amoniu este un compus extrem de periculos, un compus care a stat la baza tragediei de la Mihailesti, atunci cand 18 persoane si-au pierdut viata.

Stire in curs de actualizareloading...

Comentarii
 • pe vremuri soferi care conduceau TIR-uri erau elita…..acum toti idiotii alcoolici si needucati conduc TIR-uri ,ei sunt o adevarata pacoste pt ceilalti paticipanti la trafic .Ei vor sa impuna legea deplasarilor in coloana si daca te prind intre ei te sicaneaza pina a produce un accident (cred ca multi nu sunt normali) , conduc unii dupa altii si nu poti depasi sau depasesti cu mari riscuri , si nu in ultimul rind acest accident unde pompieri trebuie sa intervina riscindu si viata pt ca un idiot de sofer s a crezut zmeu !

  • Soferii de pe auto tir in cauza de la firma cu pricina circula ca dementii prin oras, pe intrare. De foarte multe ori forteaza semafoarele sau chiar trec pe rosu cu viteze care ar spulbera tot in cale chiar daca ar frana la urgenta. Niste descreerati. Uite ca a venit si momentul zero.

 • Am gasit si eu o victima: BZI.

  „S-au gasit 3 victime: o persoana decedata, una incarcerata si constienta iar cea de-a treia a fost scoasa inaintea sosirii echipajelor.

  UPDATE: Se pare ca TIR- urile erau incarcate cu materiale de constructie, iar in accident a fost implicat si un camion. Cele trei autovehicule sunt rasturnate, carosabilul fiind blocat pe ambele sensuri. In urma accidentului, ar fi rezultat patru victime, dintre care doua ar fi incarcerate.”

 • „1 Descarcerare Grea , 2 Epa, 1 Asas, 1 Duster ,1ACPI, 1 ATA, 1 CBRN”. Asa e cand copiati comunicate de la ISU si va intitulati jurnalisti de birou.
  Si mai si blocati accesul celor ce va porcesc.

Adauga un comentariu