Local

Exclusiv! Accident rutier grav la Iaşi. Au fost implicate trei autoturisme – UPDATE/ FOTO/ VIDEO

Publicat: 03 iun. 2020
Accident rutier Strunga, Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul a avut loc la intrarea dinspre Târgu Frumos spre localitatea Strunga.

UPDATE: Unul dintre şoferi nu a adaptat viteza într-o curbă şi a pătruns pe contrasens acroşând două autoturisme. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Știre inițială

Au fost implicate trei autoturisme. În urma coliziunii o persoană ar fi rănită.

Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului şi dacă mai sunt înregistrate alte victime. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie şi unul medical.

În zona localității Strunga din județul Iași se întâmplă frecvent accidente rutiere. Conducătorii auto nu adaptează viteza pentru condiţiile de drum, mai ales în curbe. De exemplu, în luna martie a fost un accident extrem de grav în care un TIR încărcat cu seminţe de floarea soarelui s-a răsturnat. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi poliţiştii rutieri. Conducătorul nu a adaptat viteza și a pierdut controlul volanului.

După ridicarea stării de urgență, numărul accidentelor rutiere și a victimelor, atât în județul Iași, cât și-n România a crescut considerabil.

Comentarii
Adauga un comentariu