Local

Exclusiv! Accident rutier în Iaşi! Au fost implicate cinci maşini – GALERIE FOTO/ LIVE VIDEO, Update

Publicat: 27 mai 2020

Update: Bărbatul în vârstă de 25 de ani care a provocat accidentul nu are permis de conducere.

În urmă cu puţin timp, în municipiul Iaşi s-a produs un accident rutier. Din primele informaţii obţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul a avut loc în zona Tătăraşi. În incident au fost implicate patru maşini. În urma carambolului s-a înregistrat o victimă. Cauza probabilă a producerii accidentului a fost nepăstrarea distanţei regulamentare între autovehicule.

Nu se cunoaşte momentan starea de sănătate a victimei, dar aceasta primeşte îngrijiri medicale într-o Ambulantă a Serviciului de Ambulanță Județean.

Poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Circulaţia în zona se desfăşoară cu dificultate.

UPDATE: În accidentul rutier au fost implicate cinci maşini. Un autoturism marca Mercedes, un autoturism marca Volkswagen, unul Land Rover, un Logan şi un Renault Megane. Potrivit unei persoane prezente la locul accidentului, unul dintre şoferi nu ar fi avut permis de conducere. Informaţia nu este confirmată în mod oficial.

 

Comentarii
  • Cauza accidentului este ca reprezentantii Primariei Mun IAsi dau ca tampitii cu clor pe strazi!!! (desi OMS nu recomanda asta) si cand a plouat prima data mai bine, strazile s-au transformat in patinoare! !!!

Adauga un comentariu