Local

Exclusiv! Accident rutier la Leţcani. O persoană este încarcerată – FOTO/ LIVE VIDEO/ UPDATE

Publicat: 28 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iaşi, accidentul s-a produs în localitatea ieşeană Leţcani. În cadrul accidentului au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului o persoană a rămas încarcerată. Două persoane aflate în autovehicule sunt conştiente. La faţa locului se deplasează un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

UPDATE 29 MAI: Prof. dr. Diana Cimpoesu a explicat starea de sănătate a persoanelor implicate în accidentul rutier

”In cursul zilei de ieri, 28 mai 2020, un accident rutier s-a produs între două autoturisme, pe raza localităţii Leţcani. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, din care un şofer a refuyzat consultul şi transportul la spital. În cealaltă maşina o famie, soţ şi soţie, din care soţia are o contuzie la coaloana, o contuzie toraco-abdominala, un traumatism glezna dreaptă. Soţul în vârstă de 63 de ani are o policontuzie, o contuzie la coloană cervicală, o contuzie toraco abdominală cu o patologie anterioară cardiovasculara şi hepatica. Şoferul a rămas internat la Clinica 2 de Chirurgie. Are prognostic favorabil.” a menţionat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi.

UPDATE: Ambii conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice, rezultatul afișat de aparatul etilotest fiind 0.

UPDATE: Conducătorul autoturismului marca Dacia Logan nu ar fi acordat prioritate celuilalt autovehicul.

UPDATE: La ora 15.04 s-a produs un accident uşor la Leţcani, cu două victime. Un bărbat, în vârstă de 63 ani, din comuna Leţcani, în timp ce conducea un auto, dinspre localitatea Leţcani, la intersecția către localitatea Vânători, ar fi efectuat virajul către stânga fără să fi acordat prioritate, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 43 ani, din judeţul Vaslui.

Ambii conducători auto aveau alcoolemie 0. S-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Adauga un comentariu