Titlurile zilei

Exclusiv! Avem toate convorbirile! Propuneri indecente făcute unei profesoare de Matematică din Iași de un agent SIE: „Nu te-aștept până în iulie să te f… cu mine!”

Publicat: 05 dec. 2019

Judecătorii ieșeni l-au condamnat recent pe un bărbat pentru trafic de influență. Individul a fost acuzat că a cerut sex și bani pentru o presupusă titularizare. Ieșeanul i-a spus profesoarei de Matematică faptul că are el o „pilă” care o poate ajuta.

Stenograme explozive, într-un scandal cu iz sexual! Recent, Tribunalul Iași l-a condamnat pe un bărbat de 43 de ani, impiegat de mișcare la CFR, pe nume Dumitru Viorel Movilianu, la doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de influență. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată. Procurorii l-au acuzat pe individ că ar fi cerut bani și favoruri sexuale de la o femeie ce urma să susțină examenul de titularizare.
Potrivit anchetatorilor, faptele au avut loc în perioada februarie – aprilie 2017. Oamenii legii au susținut că Movilianu ar fi cerut diverse sume de bani pentru o așa-numită „pilă” la Inspectorat, în timp ce partidele de sex le pretindea pentru el.

„În sarcina inculpatului s-a reținut că, la intervale scurte de timp, respectiv în perioada februarie – 27 aprilie 2017, a cerut pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală și a pretins pentru altul sume de bani. Inițial, a fost vorba despre suma de 5.000 de euro, după care solicitând 1.500 de euro. Inculpatul a lăsat să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector școlar din cadrul ISJ Iași și a promis că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuțiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de titularizare 2017”, au menționat anchetatorii.

Înregistrat în restaurant

Impiegatul și tânăra profesoară s-au cunoscut pe Facebook, după ce s-au împrietenit virtual. Ulterior, ea a fost contactată de individ pe Facebook și, mai apoi, pe telefon. Anchetatorii au afirmat că individul i-a spus tinerei că este analist programator de securitate în cadrul Serviciului de Informați Externe (SIE).
Individul i-a mai spus acesteia că o poate ajuta cu deszăpezirea drumului spre serviciu, afirmând că, ținând cont de locul său de muncă (S.I.E.), „poate pune o vorbă bună”, fiind nevoie doar să dea un singur telefon și în maxim trei patru ore situația ar fi fost rezolvată. Din vorbă în vorbă, individul a întrebat-o pe profesoară dacă nu și-ar dori un loc de muncă la o școală din municipiul Iași, spunându-i acesteia că, în calitatea sa de angajat al SIE, are multe cunoștințe.
Procurorii au spus că, la un moment dat, cei doi s-au întâlnit într-un restaurant de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde individul a fost înregistrat în timp ce îi cerea favoruri de natură sexuală și bani tinerei. El a fost înregistrat de aceasta.

Mesaje: „Poate ieșim la o cafea…”

M.D.V. Scuze, eu sunt la serviciu. Îți răspund când pot… Dacă eram liber, veneam eu să te ajut. 24! Tinerică! Mulți înainte! Și… cum de nu ai prins post la o școală din Iași?
L.I.M. Mulțumesc! Păi, la titularizare nu am înțeles ce era în spatele cerinței la metodică (greșeala începătorului). Am scris ce se cerea exact. Și, de fapt, erau niște chestii ascunse care nu ies din enunț.
M.D.V. Înțeleg!
L.I.M. Așadar, am pierdut 30 de puncte. Deci, am luat 7.
M.D.V. Aha. Las’, că o să prinzi post anul ăsta!
L.I.M. Sper. Altfel…
M.D.V. Bănuiesc că se dă examen în fiecare an.
L.I.M. Da, în fiecare an se organizează. Dvs. ce vârstă aveți?
M.D.V. Poate ieșim la o cafea, să vorbim mai multe, ce zici? Nu promit, dar „am la mână”, cum se zice, doi inspectori școlari.
L.I.M. Mulți înainte!
M.D.V. Mersi mult! Și eu sunt căsătorit, deci e OK…. Mergem la sigur, cum se spune. Deci, dacă vrei, eu cred că te pot ajuta. Nu promit acum nimic… Să mai fac niste săpături, dar așa zic, că se poate să îți găsesc post în Iași. Depinde de tine… acum…
L.I.M. De mine?! Eu ce trebuie să fac?
M.D.V. Păi, pentru început, bem o cafea și… vorbim, vedem ce facem…
L.I.M. Vreau să știu ce condiții sunt de la început.
M.D.V. Nu e vorba despre condiții… Eu te ajut pe tine… tu pe mine… înțelegi tu… e serviciu contra serviciu…
L.I.M. Cu ce să vă ajut?
M.D.V. Și crede-mă că te pot ajuta în multe probleme… Ei, cu ce…! Vorbim la o cafea…
L.I.M. OK.
M.D.V. Înțelegi tu foarte bine în ce mod poate ajuta o femeie un bărbat… mai ales că esti profesoară… de mate’…
L.I.M. Nu ofer servicii sexuale. Nu cred că v-ar conveni ca soția dvs. să se culce cu cineva pentru un post.
M.D.V. Discutăm când ne vedem la o cafea… Ia și gândește de două ori înainte de a da un răspuns! În viață e… vorba aia: niciodată să nu spui niciodată! Pentru mine e valabilă! Te pot ajuta în multe chestii… dacă mă ajuți si tu… cum știe o femeie cel mai bine să ajute un bărbat. Gândește-te bine de tot, apoi îmi dai un răspuns. Mersi pentru timpul acordat și… ne auzim la un telefon.

„Să petrecem o noapte împreună!”

Pe 30 martie 2017, individul a cerut din nou servicii sexuale:
L.I.M. Cu postul…
M.D.V. Păi, ți-am spus că te pot ajuta!
L.I.M. Bine, dar în ce condiții?
M.D.V. Iar ai să te superi dacă îți zic…
L.I.M. Nu mă supăr!
M.D.V. Știi tu bine în ce condiții… ce aș vrea eu!
L.I.M. Spune clar, să lămurim!
M.D.V. Să petrecem o noapte împreună… sau măcar câteva ore, dacă nu se poate o noapte…
Într-o altă conversație, individul întreabă și dacă femeia nu are colege care ar fi interesate să ofere aceleași… servicii:
M.D.V. Apropo, ziceai data trecută când am mai vorbit că ar mai fi și alte colege ale tale care ar face orice pentru un post în Iași. Mai sunt interesate și ele sau și-au rezolvat situația?
L.I.M. De ce vrei să știi?
M.D.V. Pentru că m-aș băga să le ajut, dar în aceleași condiții! Serviciu contra… serviciu, ca să zic așa! Deci, nu vreau bani…sau ceva de genul…
L.I.M. Păi, de ce mai vrei și alte persoane?!
M.D.V. Hmm… hai să îți zic direct: vreau să o fac cu cât mai multe, să diversific viața sexuală, să zic așa…
L.I.M De ce?
M.D.V. Nu știu de ce. Vreau și blonde, și brunete, și mai plinuțe, și mai slăbuțe, și mai tinere, și mai mature, dar nu mai mult de 40 – 45 de ani!
L.I.M. Aha!
M.D.V. Deci?!
L.I.M. Nu știu ce să zic… Mă interesez.
M.D.V. Ar mai fi vreo tipă interesată și dispusă să facă ce cer eu?
L.I.M. Da.
M.D.V. Tot singură sau căsătorită?
L.I.M. Tot singură.
M.D.V. Aha. Și cam cum arată: blondă, șatenă, brunetă, slabă, plinuță?
L.I.M. Blondă. Uneori se face roșcată. Slăbuță.
M.D.V. Wow… fain! Câți ani are? E frumușică sau nu prea?
L.I.M. De-o seamă cu mine! Tot profă de mate’!

„Sponsorizare” pentru amantlâc!

Pe 5 aprilie 2017, individul i-a cerut din nou femeii să îi confirme dacă vrea să devină amanta lui:
M.D.V. Deci, te-ai mai gândit la propunerea mea… cu amanta…
L.I.M. Nu m-am hotărât.
M.D.V. Ar trebui să te hotărăști în ambele cazuri. Cam pe când se dau examenele pentru titularizări?
L.I.M. Te grăbești undeva?! În iulie sunt examenele!
M.D.V. Da. Vreau să fac ce nu fac acasă… cât mai repede!!! Iulie… cred că deja încep să se facă jocurile… Știu că, acum doi ani, am vorbit prin mai pentru tipa aia…
L.I.M. Ai răbdare!
M.D.V. Nu prea mai am răbdare… Vreau să știu sigur dacă accepți tu. Dacă nu, încerc să caut o altă tipă.
De asemenea, anchetatorii au constatat că individul s-a oferit chiar să o plătească pe profesoară, pentru a deveni amanta lui:
M.D.V. Referitor la a doua problemă, cum ai vrea să…? Nu știu cum să mă exprim. Să-ți ofer „sponsorizarea” asta…? Toți odată, săptămână de săptămână sau cum?
L.I.M. Nu știu, nu m-am gândit la asta acuma! Acuma depinde de tine!
M.D.V. Îhâm! Depinde de mine? Să-ți zic și eu o chestie: deci, eu nu ți-i pot oferi pe toți o dată, din prima, după doar o întâlnire, fiindcă s-ar putea să fie doar o întâlnire și atât. Înțelegi?
L.I.M. Aha!
M.D.V. Cel mai bine ar fi să-i facem în tranșe săptămânale, după părerea mea. Dacă ești și tu de acord. Dacă nu, vedem… găsim o altă soluție.
L.I.M. OK.

„Ți-ai luat pastile?”

Pe 21 aprilie 2017, individul i-a cerut din nou femeii favoruri sexuale:
L.I.M. Bun. Mai voiai să mai zici ceva.
M.D.V. Da! Voiam să-ți mai zic ceva: că o să mai îmi aduc aminte așa, pe parcurs, și ți-am trimis și astăzi mesaj dacă te-ai apucat să iei pastile și mi-ai spus că nu, că nu ți-ai găsit, că nu-știu-ce și nu-știu-cum.
L.I.M. Păi, na! La țară îi cam greu cu farmacia.
M.D.V. Da, la țară îi cam greu cu farmacia, da’ puteai să-ți fi luat! Dacă tu știai că vrei să iei în continuare, puteai să-ți fi luat, să te fi aprovizionat, ca să spun așa, din timp.
L.I.M. Ei, am plecat repede. Na!
M.D.V. Da…
L.I.M. Nu mi-o trecut prin cap că-n secolul XXI nu găsești o farmacie ca lumea la țară.
M.D.V. Da… Tu mi-ai spus că… Eu ți-am spus cum îmi place mie să fac în materie de sex! Tu mi-ai spus că, până la urmă se rezolvă, nu?!
L.I.M. Păi, se rezolvă, da’ mai întâi să rezolvăm… cu postul.
M.D.V. Păi, rezolvăm cu postul…
L.I.M. Și, după aia, după ce scăpăm… scap și eu de stres, de emoții și așa mai departe, după aia… na…
M.D.V. Da.
L.I.M. Oricum…
M.D.V. Pe de altă parte, mi-ai spus că ești de acord cu a doua ofertă a mea, ca să spun așa.
L.I.M. Păi, care-i a doua?!
M.D.V. Cea legată de „sponsorizare”, ca să zic… folosesc termenul ăsta.
L.I.M. A! Aia în care mi-ai oferit…
M.D.V. Exact! Da.
L.I.M. … două mii de lei pe lună, ca să fiu amanta ta!
M.D.V. Da!
L.I.M. Aha…
M.D.V. Și, la un moment dat, mi-ai dat un răspuns și-ai zis că ești de acord. Știi că eu te-am întrebat în care variante. Tu mi-ai zis că-n ambele. Vrei sau nu?
L.I.M. Da!
M.D.V. Bun! Ți-ai schimbat părerea între timp?
L.I.M. Nu! Pur și simplu vreau să scap de povara cu examenul și cu căutarea postului și așa…
M.D.V. Eu ți-am spus destul de clar: în privința postului nu trebuie să-ți faci niciun fel de probleme. În cealaltă privință, tu ai zis că, dac-o fi, s-o facem, o facem în iunie, iulie, august… când… mai știu eu când!
L.I.M. Bine, n-am zis în iunie, august! Am zis după ce rezolvăm cu postul.
M.D.V. Eu ți-am zis că nu stau să aștept până atunci!
L.I.M. Măi, vreau să ne înțelegem. Oricum, eu vreau să rezolvăm cât mai repede, nu până în iulie!
M.D.V. Bun! Măi, ca să înțelegi! Repet vorbele tale… Dacă vrei să fie treaba bună, eu nu aștept… nu te-aștept până în iulie să te f… cu mine!
L.I.M. Da’ n-am zis că-i vorba de iulie. În niciun caz! Nu! Mult mai devreme.

Comentarii
Adauga un comentariu