Eveniment-Social

Exclusiv! CNATDCU a oferit aviz negativ! Doctoratul profesorului Olaru Codruţ nu a fost plagiat

Publicat: 29 apr. 2020

CNATDCU a oferit aviz negativ. Conform analizei riguroase făcute de Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, s-a constatat că doctoratul susţinut de profesorul Olaru Codruţ nu reprezintă un plagiat. Decizia este una definitivă şi irevocabilă.

Din totalul celor 50 de membri care au participat în şedinţă, s-a votat într-o majoritate covârşitoare pentru certificarea doctoratului. Aşadar, 31 de membri au votat pentru,. au existat 5 abţineri şi doar o singură persoană a votat împotrivă.

În acest fel, teza de doctorat cu titlul ”Particularitatile crimei organizate în ROMANIA” a fost valitata de consiliu. Vă aducem aminte faptul că îndrumătorul de teză de doctorat al profesorului Olaru Codruţ a fost actualul rector al UAIC, prof. univ. dr.Tudorel Toader.

Comentarii
  • Raportat la probatorii, puternic contrare( sunt zeci de pagini copiate ,inclusiv cu greseli!), solutia este un abuz si o nemernicie |( rezultat direct al jocurilor facute prin serviciile de informatii si oameni politici vanduti) si doar in cadrul unei actiuni in contencios administrativ s-ar mai putea restabili adevarul( daca Liga Studentilor- care a adunat deja materialul pt a proba plagiatul ) o va face..

Adauga un comentariu