Local

EXCLUSIV! Judetul Iași are un nou subprefect. Adina Gîrjan, manager public în Prefectura Iași, a fost numită de Guvern pe funcția din Casa Patrată

Publicat: 21 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
EXCLUSIV Judetul Iași are un nou subprefect. Adina Gîrjan manager public în Prefectura Iași a fost numită de Guvern pe funcția din Casa Patrată

Instituţia Prefectului Judeţul Iaşi are un nou subprefect. În şedinţa de Guvern de astăzi a fost nominalizată pentru această funcţie Adina Gîrjan, manager public în instituţie. Nominalizarea noului subprefect va deveni oficială odată cu apariţia în Monitorul Oficial al României a deciziei. Adina Gîrjan va face echipă cu prefectul Marian Grigoraș şi cu subprefectul Marian Tudoran. Adina Gîrjan lucrează de ani buni în cadrul Prefecturii judeţului Iaşi pe postul de manager public, aceasta urmând acum a face un nou pas în carieră.

Adina Girjan lucrează de ani buni în cadrul Prefecturii Iaşi, ea pornind de la funcţia de consilier asistent până la cea de manager public. De câteva luni, aceasta ocupa şi un post în cadrul Consiliului de Administraţie al Casei Naţionale a Asigurărilor în Sănătate din judeţul Iaşi. Nominalizarea Adinei Gîrjan pe această funcţie nu a fost singura luată de Guvern în cadrul şedinţei de astăzi. Ca subprefecţi au mai fost numiţi şi Ion Stan (judeţul Călăraşi), Tudoriţa Ionescu (judeţul Ialomiţa), Andrei Scutelnicu (judeţul Ilfov), Octavian Olteanu (judeţul Olt).

După mai mulţi ani, din timpul guvernării Boc, judeţul Iaşi nu a mai avut doi subprefecţi. Odată cu modificările aduse Codului Administrativ, a fost bugetat şi cel de-al doilea post de subprefect pentru judeţ, astfel încât acesta poate fi şi ocupat.  De altfel, cei aflaţi acum la vârful Instituţiei Prefectului au mai ocupat funcţii în Casa Pătrată şi în trecut. Prefectul Marian Grigoraș a mai ocupat această funcţie în perioada 2016-2017, în timp ce subprefectul Marian Tudoran, lucrează de două decenii în instituţie. Odată cu numirea Adinei Gîrjan pe funcţia de subprefect 5 echipa din Instituţia Prefectului a devenit completă.

 

„Mă bucură decizia Guvernului de a o numi pe Adina Gîrjan în funcția de subprefect al județului Iași pentru că voi face echipă cu o persoană de o integritate și un profesionalism de netăgăduit. Sunt sigur că activitatea în slujba cetățenilor pe care o desfășurăm în Prefectură va avea numai de câștigat în urma acestei numiri”, Marian Grigoraș, prefectul județului Iași.

Adauga un comentariu