Titlurile zilei

Exclusiv! Răsturnare de situație în cazul „șmecherului” cu BMW! Imaginile surprinse înainte să provoace accidentul din CUG! – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Au apărut câteva imagini în care autoturismul BMW implicat în accidentul din weekend a mai fost implicat într-un accident. Din câte se pare, în urmă cu câteva săptămâni, aceeași mașină a fost implicată într-un accident, fără victime însă, în zona Podu de Piatră. Atunci, polițiștii nu au intrat pe fir, nefiind un accident cu victime

În weekend a fost nevoie de intervenția mascaților după ce un tânăr băut a provocat un accident rutier. El conducea un BMW, iar din cauza faptului că a trecut pe roșu și a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un alt autoturism în zona CUG. Tânărul a scăpat ca prin minune fără un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, însă s-a ales cu un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Tânărul conducea un BMW cu numărul de înmatriculare IS 96 MOB.

Același autoturism a mai fost implicat într-un accident rutier în zona Podu de Piatră. Imaginile surprinse după accident arată că, cel mai probabil, șoferul a pierdut controlul volanului intrând într-un alt autoturism. Din câte se pare, șoferul nu ar fi rămas la fața locului. Ulterior, a luat legătura cu persoana păgubită. Nefiind un accident cu victime omenești, polițiștii nu au intrat pe fir, iar șoferul nu a fost tras la răspundere. Nu se știe dacă George Bărgăuanu era la volan. Vă reamintim că tânărul în vârstă de 23 de ani este student, iar sâmbătă, în jurul ore 22:00, se plimba prin oraș la volanul unui autoturism marca BMW. Beat fiind, în zona Nicolina a trecut pe roșu și a încercat să vireze la dreapta, însă mașina a scăpat de sub control și s-a izbit într-un alt autoturism.

„Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgențe 112 despre faptul că în Nicolina a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Un polițist a intervenit

Din câte se pare, accidentul s-a petrecut în fața unui polițist care se afla în timpul liber. Romulus Simion a observat că, după accident, dintr-o mașină iese fum. A mers să vadă ce s-a întâmplat și să dea o mână de ajutor. Unul dintre șoferii implicați prezenta halenă alcoolică, iar asta l-a făcut pe polițist să-și anunțe colegii. Între timp, la locul accidentului s-au adunat mai multe cunoștințe de-ale celor implicați. Un scandal în toată regula a izbucnit și a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a mascaților.

„Din primele verificări efectuate s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Podu Roș către Nicolina, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, încercând să vireze la dreapta. A pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului în vârstă de 36 de ani”, au mai transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Șmecherul” cu BMW era băut la volan

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest. Tânărul care conducea autoturismul BMW avea o alcoolemie de 0,36 miligrame alcool pur în aerul expirat.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Iași.

Sâmbătă seara, mai multe persoane au fost ridicate de la locul accidentului și conduse la Secția 6 de Poliție pentru audieri. Tânărul care a provocat tot scandalul se numește George Bărgăuanu. El a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere.

Adauga un comentariu