Titlurile zilei

Exclusiv! Scene oribile într-un apartament din Păcurari! O tânără de 17 ani a fost găsită într-o baltă de sânge, cu venele tăiate!

Publicat: 07 dec. 2019

O tânără în vârstă de 17 ani a fost găsită într-o baltă de sânge de prietena ei. Adolescenta se pare că a vrut să se sinucidă după ce ar fi fost părăsită de iubit. A înghițit un pumn de pastile cu alcool, iar mai apoi și-a tăiat venele. Din fericire, a fost găsită la timp de prietena ei, care a cerut imediat ajutor

Scene de coșmar într-un apartament din Păcurari. O tânără în vârstă de 17 ani a vrut zilele trecute să se sinucidă. Mai precis, pe data de 4 decembrie, în jurul orei 18:30, un apel la numărul unic de urgență anunța că tânăra, a cărei identitate o vom proteja, se află în stare gravă după ce ar fi înghițit pastile și și-ar fi tăiat venele. Un echipaj medical a ajuns imediat la locul indicat și a preluat-o pe adolescentă. Ulterior, aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, unde a rămas internată sub atenta supraveghere a medicilor.

Pe fir au intrat și polițiștii care au făcut verificări pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Din câte se pare, adolescenta a intrat în depresie după ce s-ar fi despărțit de prietenul ei. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra a mers la prietena ei, unde a rămas peste noapte. Ar fi consumat acool, iar mai apoi a vrut să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe comprimate de ProFecund și Apuretin.

A vrut să moară

Ca să fie sigură că moare, tânăra și-a secționat venele de la mâna stângă. Prietena ei, însă, a fost pe fază și a reușit să o salveze. Acum, cel mai probabil va avea nevoie de un psiholog. Polițiștii vor demara noi verificări, însă nu prea au ce face, legal vorbind. Psihologii precizează că, în apropierea Sărbătorilor de iarnă, apar fel de fel de probleme comportamentale. Există persoane pentru care venirea Crăciunului și a Anului Nou creează sentimente de neliniște, tristețe, apatie și chiar durere. Una dintre cauzele depresiei de sărbatori este singurătatea. Dacă în restul anului oamenii sunt dedicați jobului, ies cu prietenii sau sunt prinși cu activități cotidiene, iată că, în această perioadă, lucrurile se liniștesc, apropiații se retrag în familiile lor și multe persoane rămân singure.

De cele mai multe ori, cu toate că o persoană este înconjurată de familie, lipsa unui partener stabil induce aceleași stări de tristețe. Sentimentul de singurătate poate fi identificat chiar și în cuplu, atunci când lucrurile între parteneri nu funcționează cum trebuie. Un alt motiv care aduce tristețe și nostalgie de sărbatori, în special de Crăciun, este lipsa unor oameni dragi care, cândva, au fost alături. Pe de altă parte, psihologii avertizează că persoanele care în trecut, chiar și în copilărie, au avut experiențe negative în timpul sărbătorilor, resimt acum o oarecare apăsare și anxietate, stări care pot apărea chiar și inconștient. De asemenea, persoanele care nu știu sau nu pot să-și exprime sentimentele și afecțiunea sunt mult mai predispuse depresiei.loading...

Adauga un comentariu