Actualitate

Exclusiv! Şeful clanului sportivilor şi locotenenţii săi au fost arestaţi! Judecătorii i-au băgat după gratii pentru 30 de zile!

Publicat: 23 oct. 2019

A fost admisa cererea procurorilor şi fiecare dintre cei patru inculpaţi au fost trimişi în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este una definitivă. Vă reamintim că în seara de 30 septembrie 2019, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un incendiu a izbucnit în zona Dancu. Mai precis, s-a anunțat că gardul unei case arde. Pompierii au ajuns la fața locului, însă nu au avut prea mult de lucru, întrucât familia cuprinsă de necaz a stropit cu apă, diminuând incendiul. Chiar casa familiei Corduneanu a fost cea vizată. Membrii clanului nu au mers însă la Poliție să depună plângere, chiar dacă se vedea de la o poștă că la mijloc este vorba despre o mână criminală. Totuși, vigilența polițiștilor din Iași a fost una dusă la extrem. Imediat, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au preluat cazul și au început să facă cercetări. Era destul de clar că membrii clanului Corduneanu au intrat într-un conflict cu un clan rival. A mai rămas ca polițiștii să afle care este clanul care a pus la cale atacul din Dancu.

Atacul de la casa clanului Corduneanu a fost pus destul de bine la punct

Autorii, trei din câte se pare, au aprins un bidon plin cu benzină și s-au făcut nevăzuți. La câteva secunde după ce au plecat în trombă, bidonul a explodat, iar flăcările au cuprins gardul. Probabil, intenția atacatorilor a fost de a incendia casa, însă nu s-a întâmplat așa. Despicând firul de ață în patru, polițiștii au reușit să facă un cerc de suspecți și să înțeleagă cum s-a ajuns aici. În urma activităților specifice, polițiștii au aflat că autorii ar putea fi trei membri din clanul Sportivilor. Chiar liderul clanului, Eugen Preda, ar fi pus la cale totul, ca mesaj de atenție. Scandalul între clanul Sportivilor și clanul Corduneanu se pare că a început în urmă cu ceva vreme. Un individ, de loc din Iași, stabilit în Anglia, ar fi fost mărul discordiei dintre clanuri.

Pentru a citi ştirea completa click aici.loading...

Adauga un comentariu