Local

Exclusiv! Sexy-arhitecta acuzată de șantaj rămâne arestată la domiciliu! Tânăra și prietenul ei voiau să fie puși sub control judiciar!

Publicat: 16 nov. 2019

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au decis că arhitecta Maria Păunița Cecan și iubitul ei, Alin Ionel Pricope, nu își pot părăsi domiciliul.

„Instanța admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Iași. Desființează în parte această încheiere. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar formulată de inculpați”, au precizat magistrații.

Recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a Mariei Păunița Cecan și a lui Alin Pricope.
Acuzațiile aduse de anchetatori sunt de șantaj, lovire, amenințare, distrugere, lipsire de libertate și complicitate la lipsire de libertate. Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, oamenii legii au fost alertați de un tânăr sucevean cu privire la faptul că ar fi fost șantajat de către Maria Cecan, o tânără în vârstă de 25 de ani, și de prietenul acesteia, Alin Pricope.

Maria Păunița Cecan ar fi început o relație de ceva timp cu Alin Ionel Pricope, de 30 de ani, din Roman. Cei doi iubiți ar locui într-un apartament din centrul Iașului. În urmă cu aproximativ un an, femeia a avut o relație cu un alt tânăr, din Suceava. Cu acesta nu ar mai fi ținut legătura, dar, pe 18 septembrie, și-ar fi dat întâlnire în apartamentul tinerei.
Tânărul avea să fie surprins gol de iubitul fetei, lângă aceasta. Conform anchetatorilor, Pricope l-ar fi lovit pe sucevean. Mai mult, l-ar fi filmat dezbrăcat și i-ar fi cerut 5.000 de euro, pentru ca imaginile să nu fie făcute publice. Pe lângă loviturile aplicate, tânărului i-a fost distrus și telefonul iPhone, în timp ce era sechestrat în locuința respectivă. După ce a scăpat din apartament, tânărul a mers la Poliție.loading...

Adauga un comentariu