Local

Şicanare în trafic finalizată cu bătaie la Iaşi! Un tirist a bătut o famile întreagă (Exclusiv) – Video

Publicat: 22 iul. 2020
ALT=«Un tirist a bătut o famile întreagă în urma unei șicanări în trafic»
Un tirist a bătut o famile întreagă în urma unei șicanări în trafic

Şicanare în trafic finalizata cu bătaie la Iaşi. Un tirist în vârstă de 33 de ani din Neamţ şi-a ieşit din minţi ai a lovit o familie întreagă. Ieri bărbatul se afla în zona Moara de Foc când un un şofer ce conducea un autoturism Opel I a intrat în faţă. Şoferul TIR-ului a coborât din maşină şi l-a lovit pe şoferul ‘rival’ cu palma. Din autoturism a coborât şi fiica şi soția bărbatului, însă şi ele au avut parte de acelaşi tratament. Au fost pălmuite.

Şoferul agresat împreună cu familia lui a cerut ajutorul poliţiştilor, iar tiristul a fost oprit în trafic. Poliţiştii fac verificări în acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat, şoferul TIR-ului va fi tras la răspundere. Un alt şofer a surprins imaginile în care tiristul îl loveşte pe şofer şi şi le-a postat pe grupul de Facebook Radar Iași.

Bizoni în trafic. Poliţiştii locali au sancţionat contravențional un autoturism parcat pe trotuar

În cursul zilei de 22 iulie 2020 polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei conducătorului autoturismului care a staţionat pe trotuar, conform O..U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au precizat autorităţile.

Se pare că tot mai des ieșenii parchează neregulamentar fără a mai depune eforturi în găsirea unui loc de parcare. Bizonii ieșeni din trafic sunt pretutindeni.

Cui îi aparţine maşina

Autoturismul parcat neregulamentar pe trotuar este deţinută de Dan Zaharia, proprietarul firmei Extind.ro. Firma Extind.ro se ocupa de închirieri imobiliare de la Fab Lab. Conducătorul autovehiculului a parcat neregulamentar la o distanţă infimă de parcarea subterană de la Palas, doar să nu mai plătească contravaloarea unui bon de parcare.

Accident rutier pe Bulevardul Independenţei. Un biciclist a fost acroşat de un autotuturism

Miercuri, 22 iulie 2020, s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului BZI, un autoturism a acroşat un biciclist pe Bulevardul Independenţei.

Un biciclist a fost acroşat de un autoturism

Evenimentul rutier a avut loc la intersecţia Bulevardului Independenţei cu strada Sarărie. După cum se poate observa pe camerele de supraveghere autoturismul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a lovit în plin o persoană ce se afla pe bicicletă.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale ranitului şi un echipaj de poliţie care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului rutier.

Şosele din România ‘scaldate’ în sângele oamenilor ucişi în accidente rutiere

O statistică îngrijorătoare arată faptul că România este pe ultimul loc la siguranţa pe şoselele din ţară. România ocupa ultimul loc în Europa anului 2019 înregistrând nu mai puţin de 96 de decese la un milion de locuitori. Media Uniunii Europene este de cca. 51 de decese la un milion de locuitori.

La fel ca în ultimii ani, România este țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese la un milion de locuitori: 96.

În plus, țara noastră nu a înregistrat niciun fel de progres comparativ cu 2018, când s-au înregistrat tot 96 de decese la un milion de locuitori. Singura consolare este scăderea de 22% înregistrată comparativ cu anul 2010, când erau 117 decese din accidente rutiere la milionul de locuitori. Pe de altă parte, în Uniunea Europeană au avut loc anul trecut 51 de decese din accidente rutiere la un milion de locuitori, în scădere ușoară comparativ cu 2018 (52 de decese).

Comentarii
  • NEAM DE MANIVELA!!!4 clase Astia sunt soferii de camioane si tiristi.IQ redus spre neaderthal indivizi, care dupa falimentarea CFR Marfa, sunt folositi pentru transportul produselor.Ar trebui sa dea teste psihologice complexe asemanatoare soferilor de autocare!Pun pariu ca circula cu viteza hadicapatul, si daca e si din Neamt, e clar!

  • Ai dreptate SLAS!!!!!Circula pe puterea colosului care-l conduc!Nu stiu cum nu se iau masuri si cu greutatea pe care o transporta!?

  • Bai fratilor, nu sunteti deloc informati, eram acolo, soferul turismului sa bagat in fata camionului si a inceput sa franeze. Totul a inceput de la cel cu masina mica.

Adauga un comentariu