Local

Exclusiv! Un bărbat a furat o geantă cu peste 17.000 lei, de la Metro. A fost prins de polițiști

Publicat: 15 ian. 2020

Un bărbat a furat de pe tejgheaua magazinului Metro Iași o geantă în care se aflau peste 17.000 lei. Geanta fusese uitată pe tejghea de o altă persoană.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și dus cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat bănuit de furt. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava și Poliției Orașului Hârlău, cu sprijinul Serviciului Criminalistic Iași au identificat un bărbat, de 40 de ani, din orașul Hârlău, bănuit de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 26 decembrie 2019, în timp ce s-ar fi aflat într-o societate comercială, din comuna Miroslava, acesta i-ar fi sustras geanta cu bani unui bărbat, de 36 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 17.000 de lei. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 ianuarie a.c., acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași. La data de 15 ianuarie, acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Cercetările continuă.loading...

Adauga un comentariu