Local

Exclusiv! Un tânăr teribilist şi-a făcut praf maşina, iar o tânără se află la Terapie Intensivă

Publicat: 19 mart. 2020

În cursul nopţii trecute un accident rutier a avut loc în municipiul Iaşi. Un tânăr teribilist şi-a făcut maşina praf după ce a intrat într-un picior de pod. Şoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat din plin în stâlp. Alături de bărbat, în maşina se mai afla o persoană de aceeaşi vârstă cu şoferul. Testat cu aparatul alcooltest, s-a constatat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane. O tânără în vârstă de 19 ani, domiciliată într-o localitate din judeţul Iaşi se afla la terapie intensivă şi este stabilă din punct de vedere hemodinamic.

‘C. Ştefania în vârstă de 19 ani a ajuns în cursul nopţii trecute în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe. Fata este victima unui accident rutier şi este pasager față dreapta. Tânăra purta centura. Maşina a intrat într-un cap de pod de sub Pasajul Nicolina. Nu consumase alcool. Tânăra are un traumatism cu policontuzie, un traumatism cervico-dorso-lombal, are un traumatism toraco-abdominal. Are numeroase fracturi la arc posterior, are o contuzie la genunchi şi escoriaţii multiple. Se afla internată la Secţia 4 chirurgie, terapie intensivă. Este stabilă hemodinamic, momentan.’ a explicat Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu