Titlurile zilei

Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO

Publicat: 14 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusivitate națională Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu tăticul călăreț de la Iași după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu vedeta care i-a fost alături - FOTO-VIDEO
Sergiu Ciobotariu a recunoscut că a vândut casa luată din donațiile oamenilor. Tăticul călăreț de la Iași a spus că s-a angajat și că și-a cumpărat o casă nouă

După mega-scandalul în care a fost implicat Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, reporterii „BZI” au reușit să ia legătura cu el. Acesta a acceptat să vorbescă despre decizia pe care a luat-o și a explicat de ce a făcut asta. Mai mult decât atât, a spus că s-a angajat și că și-a cumpărat o casă nouă

După mega-scandalul iscat după ce Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași și-a vândut casa cumpărată din donațiile strânse, reporterii „BZI” au reușit să ia legătura cu el. Contactat telefonic de către reporterii „BZI”, Sergiu Ciobotariu a recunoscut că a vândut casa luată din donațiile oamenilor.

„Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial”, a spus Sergiu Ciobotariu.


El a mai precizat că a avut și probleme cu legea pentru că s-a urcat fără permis la volan.

„M-a prins Poliția de două ori la volan fără permis, nu aveam cu ce să mă deplasez, era foarte greu”, a mai completat Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț.

Sergiu Ciobotariu s-a mutat pentru că Poliția a deschis dosare penale pe numele lui?

El s-a ales cu două dosare penale pentru asta și a povestit că și-a vândut mașina pe care o cumpărase pentru a nu mai fi tentat să se urce la volan din nou.

„Inițial, îmi luasem un Golf 4 și nu aveam permis. M-a prins Poliția și mi-a făcut dosar, de asta am și plecat de acolo. Am vrut să mă înscriu la școala de șoferi, numai că m-au prins la volan cu o zi înainte de a mă înscrie. Acum, nu mai am voie timp de 5 ani să mă înscriu la școala de șoferi. Am și dat mașina, ca să nu mai fiu tentat să urc iarăși la volan”, a completat tăticul călăreț de la Iași.

Despre casa cumpărată recent, Sergiu a spus că este pe placul său.

„Mi-am luat casa prin zona Cicoarei, am condiții bune, am baie, două dormitoare, hol, bucătărie. Încă nu este apă trasă acolo, trebuie trasă. Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar”, a mai spus Sergiu.

Despre familia lui, Sergiu spune că este bine.

„Soția și copiii sunt bine. Băiețelul a făcut deja un an. Soția e acasă, stă cu copiii”, a mai spus tânărul.

Despre relația lui cu Cătălin Moroșanu, omul care s-a implicat în campania de strângere de fonduri, nu a spus prea multe.

” Cu Cătălin (Moroșanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut”, a declarat tăticul călăreț din Iași.

Cum s-a schimbat viața lui Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț

Vă reamintim că viața lui Sergiu Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, s-a schimbat mult, poate mult prea mult în ultimul an. Din ghetou a ajuns să locuiască într-o casă dintr-un cartier bun, însă nu a durat prea mult povestea frumoasă. A vândut casa și s-a mutat din nou în ghetou. Unde stătea inițial, Sergiu și-a ridicat o mică locuință de câțiva metri pătrați, dar nu a reușit să o termine. Casa este netencuită, acoperișul nu este terminat și nu are apă, lumină sau gaz. Când reporterii „BZI” au mers în zonă, rromii au reacționat agresiv și nu au vrut să sufle o vorbă despre Sergiu. Vecini mai îndepărtați au spus că îl văd că vine în zonă cum venea înainte să-l cunoască o țară întreagă.

„L-am mai văzut pe aici. Nu știu ce face, cred că tot cu căratul se ocupă. A fost o vreme când veneau pe aici mașini faine. Nu știu”, a spus un vecin de-al lui Sergiu.

Trebuie precizat că locuința în care ar sta acum Sergiu și familia lui a fost începută imediat după ce povestea lui Sergiu a ajuns publică. El spunea la vremea respectivă că va construi o căsuță mică pentru un frate de-al său.

Adauga un comentariu