Economic Local

Executorii judecătorești reiau vânzarea unei vile din comuna Ciurea la un preț mai mic! Terenul are o suprafață de 335 de metri pătrați

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Executorii judecătorești reiau vânzarea unei vile din comuna Ciurea la un preț mai mic Terenul are o suprafață de 335 de metri pătrați
O vilă din comuna Ciurea este scoasă la vânzare, prețul de pornire este mai mic cu 25 la sută

O proprietate din comuna Ciurea este scoasă la vânzare cu un preț diminuat. Procedura este programată la finalul lunii octombrie 2022. Prețul de pornire a fost redus cu 25 la sută

Executorii judecătorești din Iași reiau licitațiile care nu au fost adjudecate. Astfel, pe data de 20.10.2022, ora 10:00, a fost reprogramată procedura pentru vânzarea unei proprietăți din satul Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, județul Iași.

„Toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului sunt somați să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzarea imobilului, sub sancțiunea de a nu li se mai lua în considerare. Titularul unui drept de preemțiune care nu a participat la licitație nu va mai putea să își exercite dreptul după adjudecarea imobilului. În cazul în care nu este oferit nici prețul la care imobilul a fost evaluat, vânzarea se va amâna la un alt termen, de cel mult 30 de zile, când licitația va începe de la prețul de 75 la sută din prețul de pornire a primei licitații”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Mihai Florea.

Au fost organizate sesiuni și pentru vânzarea altor imobile.

Executorii judecătorești reiau vânzarea unei vile la un preț mai mic

Conform anunțului de vânzare, proprietatea este deținută de Camelia Andreea Ciudin. Situată pe strada Bradului din satul menționat, proprietatea este compusă dintr-un teren de 335 de metri pătrați pe care a fost edificată o vilă cu regimul de înălțime P+M. Parterul are o suprafață utilă de 61,58 de metri pătrați, cu o terasă de 6 metri pătrați, în timp ce mansarda are o suprafață de 56,86 de metri pătrați la care se adaugă un balcon de 7,74 de metri pătrați.

Clădirea beneficiază de o cameră pentru centrala termică, o fântână și o fosă septică vidanjabilă. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 552.000 de lei, aproape 110.000 de euro, dar, la procedura din luna octombrie, prețul de pornire va fi redus cu 25 la sută, adică 414.000 de lei, aproximativ 80.000 de euro. Executorii vând și un apartament din comuna Miroslava.

Un apartament de pe Străpungere Silvestru este vândut cu 85.000 de euro

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați, la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 de metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro. Executorii vând o vilă din cartierul Tătărași cu aproape 200.000 de euro, în cazul în care debitorii nu vor acoperi creditul contractat de la Raiffeisen Bank.

Executorii judecătorești reiau vânzarea unei vile din comuna Ciurea, dar rămâne de văzut dacă la licitație se vor prezenta ofertanți.

Comentarii
Adauga un comentariu