Local

Executorii judecătorești vând o proprietate de pe șoseaua Bârnova! Prețul este de aproape 200.000 de euro

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Executorii judecătorești vând o proprietate de pe șoseaua Bârnova Prețul este de aproape 200.000 de euro
Un teren și o casă de pe șoseaua Bârnova sunt vândute cu 200.000 euro

Un teren și o casă de pe șoseaua Bârnova sunt scoase la vânzare de executorii judecătorești din Iași. Licitația este programată pentru mijlocul lunii februarie 2023. Imobilele sunt vândute la cererea creditoarei Unicredit Bank. Dacă nu se vor prezenta ofertanți, procedura va fi reluată cu un preț redus

Noi proprietăți sunt scoase la vânzare de executorii judecătorești din Iași. Pe data de 15.02.2023, ora 10:00, este programată licitația pentru valorificarea unui teren și a unei locuințe situate pe șoseaua Bârnova, nr. 90, județul Iași. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 956.111 lei, aproape 200.000 de euro.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate și până la această dată să prezinte oferta de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Cristinel Dominte.

Dacă la procedură nu sunt depuse oferte, executorul va relua licitația cu un preț de pornire redus. Nu este prima dată când executorii vând proprietăți din apropierea comunei Bârnova.

Executorii judecătorești vând o proprietate de pe șoseaua Bârnova la cererea băncii

Proprietatea de pe șoseaua Bârnova este deținută de Eleonora Ștefănescu. Licitația este organizată la cererea creditoarei Unicredit Bank, ce are de recuperat creanțele dintr-un credit neachitat, semnat în 2010. Bunurile executate constau într-un teren de 1.457 de metri pătrați pe care se află o locuință individuală cu o suprafață utilă de 98,23 metri pătrați. Proprietatea este completată de o anexă de 23,17 metri pătrați.

„Termenul-limită pentru depunerea ofertei de cumpărare însoțite de dovada consemnării este ziua premergătoare licitației, cu excepția ofertelor de cumpărare cel puțin egale cu prețul de începere a licitației, care pot fi depuse inclusiv în ziua licitației”, se mai arată în anunțul executorului judecătoresc.

Executori au scos la vânzare și o vilă cu living și trei dormitoare la etaj.

Executorii au încercat să vândă un apartament din apropierea Pasajului Octav Băncilă

Nu în ultimul rând, la finalul anului 2022, executorii judecătorești din Iași au reluat licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro.

Executorii judecătorești vând o proprietate de pe șoseaua Bârnova, dar rămâne de văzut dacă la procedură se vor prezenta ofertanți.

Comentarii
  • Pentru ce dati numele persoanelor, nenorocitilor de executori si voi ziaristi?nu se gaseste nimeni sa va faca o plangere penala? Adica un betiv sau unu care omoara il da politia cu initiale si ca nu aveti voie sa-i dti numele si in cazurile astea de executare repede cu nume si prenume la ziar.

Adauga un comentariu