Local

Executorii din Iași vând o vilă cu living și 3 dormitoare la etaj! Imobilul s-a ieftinit – FOTO

Publicat: 03 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Executorii din Iași vând o vilă cu living și 3 dormitoare la etaj Imobilul s-a ieftinit  FOTO
S-a ieftinit o vilă din comuna Ciurea, județul Iași, scoasă la vânzare de executorii judecătorești

Din cauza unui credit bancar neachitat, executorii judecătorești scot la vânzare o vilă din comuna Ciurea, județul Iași. La prima procedură nu s-au prezentat ofertanți, iar la licitația din luna octombrie 2022 prețul de pornire va fi diminuat cu 25 la sută

O vilă din comuna Ciurea, județul Iași, este din nou scoasă la vânzare de executorii judecătorești. Procedura este programată pe data de 21.10.2022, ora 11:00. Licitația este organizată la cererea creditoarei Eos Credit Funding BL DAC.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare. Invităm pe toți cei care vor să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, la sediul BEJ, cu datele din antet și, până la acel termen, să prezinte oferta de cumpărare. Ofertanții sunt obligați să depună în contul de consemnări, până la termenul de vânzare, o garanție, reprezentând cel puțin 10 la sută de prețul de pornire a licitației”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Constantin Murariu.

Au fost organizate sesiuni și pentru vânzarea altor imobile.

Executorii din Iași vând o vilă cu un preț diminuat

Mai precis, imobilul debitorilor Elena și Valentin Bălteanu este situat pe strada Gospodarilor, satul Lunca Cetățuii. Proprietatea este compusă dintr-un teren de 1.000 de metri pătrați și o casă de locuit, cu regimul de înălțime P+1E. Parterul are o suprafață utilă de 63,45 de metri pătrați, fiind compus din living, baie, bucătărie, hol, debara și terasă. Etajul are suprafața utilă de 63,45 de metri pătrați și este compus din 3 dormitoare, hol și balcon.

Proprietatea mai beneficiază de o anexă formată din parter cu garaj și mansardă, cu suprafață utilă de 29,74 de metri, unde au fost amenajate o cameră, o baie și un dressing. Prețul de pornire a licitației este de 235.007 lei, aproape 50.000 de euro, diminuat cu 25 la sută față de procedurile anterioare. Executorii vând și un apartament din comuna Miroslava.

Două camere lângă Pasajul Octav Băncilă costă 85.000 de euro

Totodată, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați, la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro. Executorii vând și o vilă din cartierul Tătărași, cu aproape 200.000 de euro, în cazul în care debitorii nu vor acoperi creditul contractat de la Raiffeisen Bank.

Executori din Iași vând o vilă cu living și 3 dormitoare la etaj, doar dacă ofertele vor fi validate.

Adauga un comentariu