Local

Executorii judecătorești vând o proprietate de pe șoseaua Iași – Ungheni! Vor aproape 60.000 de euro – FOTO

Publicat: 21 iun. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Executorii judecătorești vând o proprietate de pe șoseaua Iași  Ungheni Vor aproape 60.000 de euro - FOTO
Executorul Lăcrămioara Mereuță vinde o proprietate din Iași

O proprietate de pe șoseaua Iași – Ungheni va fi scoasă la vânzare de executorii judecătorești. Procedura este programată la mijlocul lunii iulie 2023. În cazul în care nu se vor prezenta ofertanți, prețul de pornire va fi diminuat

Loturi noi de proprietăți sunt scoase la vânzare de executorii judecătorești din Iași. Astfel, pe data de 12.07.2023 este programată o licitație pentru vânzarea unui teren și a mai multor clădiri situate pe șoseaua Iași – Ungheni, pe drumul spre Dancu. Licitația este organizată la cererea creditorilor Neculai și Elena Arghire, care au de recuperat o datorie de la debitorul Irinel Munteanu.

„Rugăm pe toți cei care vor să cumpere imobilul să prezinte ofertele de cumpărare la sediul nostru, până cel târziu în ziua premergătoare licitației. Invităm pe toți ce care pretind vreun drept asupra imobilului scos la vânzare prin licitație publică să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare, în caz contrar vor fi decăzuți din dreptul de a mai formula obiecțiuni sau cerere în legătură cu acesta”, se arată în anunțul executorului Lăcrămioara Mereuță.

Executorii au scos la vânzare și o vilă cu living și 3 dormitoare la etaj.

Proprietatea scoasă la vânzare de executori costă 59.300 de euro

Terenul de pe șoseaua Iași – Ungheni are o suprafață de 600 de metri pătrați, în acte. Pe acesta sunt identificate mai multe anexe, printre care un garaj și o moară de porumb. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 294.151 de lei, adică 59.3000 de euro. Totodată, executorii au organizat și o licitație pentru valorificarea bunurilor ce aparțin patronilor de la magazinul de flori Ikebana, de pe bulevardul Independenței. Cristian și Elena Macovei au fost vizați după ce nu au achitat un împrumut bancar.

Vila din comuna Bârnova a fost scoasă la vânzare, iar prețul de pornire a procedurii a fost stabilit la 185.000 de euro. Proprietatea este compusă dintr-un teren cu o suprafață de 2.875 de metri pătrați, pe care se află o vilă cu regimul de înălțime P+M. Parterul are o suprafață utilă de 103,17 metri pătrați, plus terase cu o suprafață de peste 30 de metri pătrați. Mansarda are o suprafață utilă de 75,57 metri pătrați, fără balcoane. Garajul proprietății are o suprafață măsurată de 19,55 metri pătrați.

Executorii au scos la vânzare și un apartament

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați, la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro.

Revenind la proprietatea pe șoseaua Iași – Ungheni, rămâne de văzut dacă la procedură vor participa ofertanți.

Comentarii
  • Eu știam ca Mereuta Lacramioara trebuia să fie în pușcărie, pentru grup infracțional. Doar Dumnezeu a făcut dreptate în legătură cu Mereuta Ioan, soțul acesteia. Acum are pământ în gură și nu mai poate face ilegalități.

Adauga un comentariu