Local

Executorii vând un apartament din cartierul Mircea cel Bătrân, municipiul Iași! Prețul de pornire este de 1.134 euro/mp

Publicat: 08 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Executorii vând un apartament din cartierul Mircea cel Bătrân municipiul Iași Prețul de pornire este de 1.134 euromp
Creditorii au cerut vânzarea unui apartament din cartierul Mircea cel Bătrân

Un apartament cu 2 camere din cartierul Mircea cel Bătrân, municipiul Iași, este scos la vânzare de executorii judecătorești. Procedura este programată la începutul lunii octombrie 2022. Prețul de pornire va începe de la 1.134 euro/mp. În ultimele luni, au fost propuse pentru valorificare mai multe apartamente, vile și terenuri. Au fost situații când debitorii au reușit să suspende executarea

Executorii judecătorești scot la vânzare încă un imobil deținut de persoane fizice care nu au achitat datoriile către bănci. Astfel, pe data de 05.10.2022, este programată licitația pentru vânzarea unui apartament situat în cartierul Mircea cel Bătrân, municipiul Iași.

„Îi invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la locul fixat, având asupra lor acte de identitate, cu mențiunea că termenul-limită pentru depunerea ofertei de cumpărare, însoțită de dovada consemnării cauțiunii, reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitației, este ziua premergătoare licitației. Plata debitului de către debitor până la termenul de vânzare duce la sistarea vânzării imobilului, percepându-se cheltuieli de urmărire ce cad în seama debitorului”, se arată în anunțul publicat de executorul judecătoresc Răzvan Cătălin Chiriac.

Au fost organizate sesiuni și pentru vânzarea altor imobile.

Executorii vând un apartament cu 2 camere din cartierul Mircea cel Bătrân

Apartamentul este deținut de Vasile Iulian Jitaru și Oana Miruna Pușcaș care nu au achitat datoriile către Eurobank SA. Imobilul este compus din 2 camere și un balcon, cu o suprafață utilă totală de 47.58 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 270.000 de lei, adică 54.000 de euro. Rezultă că procedura va începe de la 1.134 euro/mp. Apartamentul este identificat în blocul C23, strada Crișului, nr. 15, etajul 3. Totodată, executorii scot la vânzare bunurile societății Riana SRL care datorează sume importante băncii TBI Bank. Firma este controlată de Mariana Homoranu. Executorii scot la vânzare un apartament cu două camere, situat în satul Valea Adâncă, pe strada Pepinierii, nr. 7, etajul 1. Se mai adaugă și o boxă situată la demisolul blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire pentru imobil de 240.975 de lei, aproape 48.000 de euro. Societatea Riana SRL are ca obiect de activitate „comerțul cu amănuntul”. În 2021, a înregistrat o cifră de afaceri de 483.346 de lei, pierderi de 113.217 lei, datorii de 953.175 de lei și un număr de 4 angajați.

Executorii au scos la vânzare și o proprietate de pe Străpungere Silvestru

Nu în ultimul rând, executorii judecătorești din Iași au reluat și licitația pentru valorificarea unui apartament situat în blocul T3A, sc. B, et. 3, de pe strada Străpungere Silvestru, în apropierea Pasajului Octav Băncilă. Imobilul este compus din două camere, cu o suprafață utilă de 52,03 metri pătrați la care se adaugă două balcoane, cu o suprafață utilă de 8,86 de metri pătrați. Apartamentul este situat la etajul al treilea al blocului. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 425.000 de lei, adică 85.000 de euro.

Executorii vând un apartament din cartierul Mircea cel Bătrân, municipiul Iași, dar rămâne de văzut dacă la procedură vor participa ofertanți.

Comentarii
Adauga un comentariu