Cancan ultimă oră

Exemplu că viaţa merge înainte şi în cele mai grele situaţii. A fost mutilată de soţ şi a ajuns să aibă un braţ bionic

Publicat: 07 sept. 2020

Unii oameni ascund povești incredibile în spatele zâmbetului larg pe care îl afișează zi de zi. În această situație se află și Margarita Grachyova, o tânără care la 26 de ani, soțul i-a tăiat ambele mâini cu toporul într-o criză de gelozie. Cu ajutorul medicilor, rusoaica are acum o proteză bionică pentru a-și putea îngriji cei doi copii și a decis să ia viața de la capăt, să fie o femeie normală și să caute fericirea în brațele altui bărbat.

După ce soțul a mutilat-o și a ajuns să aibă un braț bionic, a găsit puterea de a merge mai departe
În luna decembrie a anului 2017, Margarita Grachyova, mamă a doi copii, a fost condusă cu forța de fostul ei soț, psihologul Dimitry Grachyov, într-o pădure unde i-au fost tăiate mâinile cu un topor. Acesta a pus la cale planul detaliu cu detaliu pentru a se răzbuna, fiind convins că soția sa îl înșeală. După nefericitul eveniment, acesta a explicat în amănunt cum s-a desfășurat totul, fără nicio remușcare.

În pădure, acesta a forțat-o să se așeze în genunchi și să-și ceară iertare, iar într-un moment de furie, i-a tăiat ambele brațe cu un topor. Din nefericire, medicii au reușit să-i salveze doar brațul stâng, care îi asigură o mobilitate redusă. Hotărâtă să aibă grijă de cei doi copii, Margarita a vrut să-i fie implantată o proteză bionică, fiind foarte determinată să ia viața de la capăt.

În ciuda întâmplării traumatizante, Margarita vrea să aibă o viață normală, să își crească frumos copiii și a învățat să-și iubească trupul chiar și cu numeroasele cicatrici care au rămas în urma măcelului. Margaria sau Rita a câștigat respectul și aprecierea multor admiratori de pe mapamond datorită puterii sale de a depăși incidentul și de a se accepta,

„Uneori sunt supărată și deranjată de faptul că brațul stâng pare mai umflat și albastru din cauza rănilor. Și proteja neagră nu se potrivește cu rochia albastră. Și când port o rochie scurtă, se văd patru cicatrici mari pe picior. Sexualitatea nu este însă numai despre aspect, lungimea picioarelor și a părului. Uneori este ceva profund, din interior.”, a precizat Margarita Grachyova.

Margarita și-a găsit fericirea și în plan sentimental, chiar dacă a fost rănită în trecut. Ea iubește din nou și s-a logodit recent cu partenerul ei de viață, celebrând momentul printr-o săritură cu parașuta, una dintre dorințele sale cele mai mari.

Comentarii
  • Fromoasă poveste de septembrie !
    Știu și eu una, despre o soție rămasă văduvă după ce Ciampionul și-a tras un glonț în cap.
    Biata de ea,a luptat fără braț bionic, doar cu un analizor de gaze.
    Rezultat ? Îi merge bine.
    Adică bine i-a mers dintotdeauna, numai pe fraier îl cheamă altcumva.

Adauga un comentariu