Cancan

Experiența neplăcută trăită de un bărbat pe Aeroportul Otopeni. Cât a scos din buzunar pentru doi mici, o porție de cartofi și o apă plată

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Experiența neplăcută trăită de un bărbat pe Aeroportul Otopeni. Cât a scos din buzunar pentru doi mici o porție de cartofi și o apă plată
Un tanar a ramas surprins de banii pe care i-a dat pe o portie de mici si o apa plata

Un bărbat pe nume Ionuț a avut parte de o experiență neplăcută în timp ce se afla în Aeroportul Otopeni. Acesta și-a comandat ceva de mâncare, dar prețul a fost unul uriaș! Iată cât a scos din buzunar pentru doi mici, o porție de cartofi și o apă plată.

Un pasager român, Ionuț, se afla pe 15 noiembrie în Aeroportul Otopeni. Așteptând să se apropie ora zborului, românului i s-a făcut foame și a decis să își cumpere ceva clasic.

Experiența neplăcută trăită de un bărbat pe Aeroportul Otopeni

Bărbatul a intrat într-un restaurant din interiorul aeroportului și a ales să-și ia ceva să mănânce, dar nu știa ce surpriză îl așteaptă.

Pentru o porție de mâncare, adică, doi mici, o farfurie de cartofi și o apă plată la jumate, Ionuț a scos din buzunar 52 de lei.

Acesta a lăsat un review pe Google: „2 mici, o porție de cartofi și o apa plata la jumătate= 52 lei! Nu se poate așa ceva”.

Tot mai mulți români se plâng de valurile de scumpiri din țara noastră, iar mulți dintre ei aleg să plece definitiv din România, tocmai din acest motiv.

Pasagerii, dezgustați de prețurile din aeroport

De asemenea, de o experiență asemănătoare ca a lui Ionuț a avut parte o altă femeie, care a rămas cu un gust amar după ce și-a comandat mâncare în Aeroportul Otopeni.

În urmă cu aproximativ o lună, românca a postat un filmuleț pe Tik-Tok în care le-a arătat și urmăritorilor ei șocul trăit atunci când și-a primit nota de plată.

Femeia scos din buzunar 216 lei pentru o porție de friptură cu orez.

Notă uriașă plătită de un român într-un restaurant din Grecia

Pentru că ”obrazul subțire cu cheltuială se ține”, un român a scos din buzunar o mică avere pentru o notă de plată într-un restaurant din Grecia. Mai exact, 3.332 de euro.  Suma finală nu l-a speriat prea tare și, mulțumit de serviciile oferite, românul a lăsat un bacșiș pe măsură.

Grecia este una din destinațiile favorite pentru majoritatea românilor, iar unii din ei par să nu țină cont de bani atunci când vine vorba de propriile plăceri culinare.

Pentru a putea face față unor pretenții mari trebuie să dispui de mijloace corespunzătoare. Un turist a devenit viral după ce ”s-a lăudat” cu nota de plată de la un restaurant din Grecia. Românul s-a cinstit cu cele mai iubite preparate grecești, dar și cu băuturi alese.

Pentru acest festin, nota de plată a venit destul de piperată: 3.332 de euro.

Încântat de preparate, dar și de servirea, cel mai probabil, impecabilă, turistul a răsplătit ospătarul cu 499.90 euro.

Adauga un comentariu