Titlurile zilei

Experiența șocantă trăită la un restaurant din Iași: „În loc de carne, m-am trezit cu sfoară între dinți!” – FOTO

Publicat: 12 oct. 2022
_____ Vizualizări 19 Comentarii
Experiența șocantă trăită la un restaurant din Iași În loc de carne m-am trezit cu sfoară între dinți FOTO
Un ieșean a avut parte de o experiență șocantă după ce și-a dat seama că mâncarea pe care o gustase nu părea a fi ceea ce comandase

Un ieșean susține că a avut parte de o experiență șocantă după ce și-a dat seama că mâncarea pe care o gustase nu părea a fi ceea ce comandase. Florin A. a mers la restaurantul „Ciorbărie“ și a comandat o ciorbă de vită la pachet. Ce a descoperit acasă l-a lăsat fără cuvinte și susține că în mâncare era sfoară, nu carne de vită

Un client care a mers la restaurantul „Ciorbărie“ susține că a descoperit în mâncarea comandată lucruri ce nu par a fi carne.

„Era ceva identic cu o sfoară. Nicidecum carne de vită!”, spune Florin A, care adaugă că intenționează să trimită obiectele la un laborator pentru a le identifica sursa.

obiect in mancare
Un client care a mers la restaurantul Ciorbărie de la Palas susține că a descoperit în mâncarea comandată lucruri care nu par a fi carne

Un ieșean ce a comandat ciorbă spune că s-a trezit cu sfoară între dinți

obiect in mancare
Bărbatul dorește chiar să trimită obiectele la un laborator pentru a le identifica sursa

În data de 7 octombrie 2022, Florin A. a mers la restaurantul „Ciorbărie pentru a-și lua ceva de mâncare. Bărbatul a comandat gulaș din carne de vită, apucase să guste din ciorbă, iar în drum spre casă a simțit că ceva nu este în regulă.

„Apucasem să iau 2-3 guri acolo, în restaurant. Între timp, până acasă am simțit că îmi rămăsese ceva între dinți. Când am dat să văd, nicidecum nu era carne. Asta nu e carne, uite cum se întinde”, povestește Florin A.

Ajuns acasă, bărbatul a început să analizeze ceea ce i se părea ca fiind o sfoară.

„Nu mai avea textură de carne, ci a unui material!”, menționează Florin A.

Pentru a fi sigur de cele întâmplate și pentru a vedea dacă problema se repetă, ieșeanul a mers la restaurant și a doua zi pentru a mai comanda o ciorbă de burtă și un gulaș. De data aceasta, bărbatul a prezentat cele găsite direct în fața angajaților.

„În fața lor am scos carnea pe șervețel și am întrebat: «Doamnă, ce e asta?». Mi-au spus că este carne de vită. Explicația lor a fost că arată diferit pentru că am pus-o într-un șervețel“, adaugă bărbatul.

 obiect in mancare
În urma incidentului, soția lui Florin A a avut starea de sănătate afectată, semn că cele consumate nu au fost în regulă

Soția bărbatului a acuzat stări de rău

obiect in mancare
Bărbatul a făcut și o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC)

În urma incidentului, soția lui Florin A. a avut starea de sănătate afectată, semn că cele consumate nu au fost în regulă.

„Timp de două zile la rând, soția mea a vomitat”, explică Florin A.

Bărbatul nu se aștepta niciodată să trăiască o asemenea experiență, ba chiar mai mult, i-a arătat și patroanei de la restaurant. Potrivit clientului, aceasta ar fi insinuat că dorește să facă bani de pe urma situației.

Bărbatul a făcut și o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Potrivit lui Constantin Onofrei, comisar șef adjunct în cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Iași, aceștia sunt la curent cu situația și vor merge să verifice situația de acolo.

„Am fost și noi sesizați și vor merge colegii să verifice situația“, zice Constantin Onofrei.

Contactată de către reporterii BZI, patroana restaurantului a negat vehement acuzațiile aduse de ieșean.

„Este o aberație! A luat vita din ciorbă și a zis că nu e carne, că e plastic. Să meargă la un laborator să facă analize. Nu am cu ce să mă agit, pentru că nu este o reclamație fondată, nici măcar 1 la sută. Nu a fost vorba de sfoară între dinți! Domnul a scos vita din ciorbă, din gulaș, a făcut-o în șervețel și a spus că ăsta nu e material animal, că e material sintetic. Reclamația nu e fondată, avem declarație de conformitate. Se ia după conspirații. A luat carnea de vită și a mototolit-o într-un șervețel”, menționează Oana Pătrăcuță, administratorul firmei Trufa Food ce deține restaurantul „Ciorbărie“.

Florin A. pare a fi convins că produsul din ciorbă nu era carne și este îngrijorat de faptul că poate cauza probleme de sănătate, mai ales dacă este vorba și de niște copii. Până se va face o investigație și vor fi analizate materialele găsite în ciorbă, rămâne un mister pe ce a dat ieșeanul banii, dacă a găsit chiar sfoară între dinți sau a fost carne.

obiect in mancare
Florin A pare a fi convins că produsul din ciorbă nu era carne și este îngrijorat de faptul că poate cauza probleme de sănătate
Comentarii
 • Uista aia de patroană ce figuri are țăranca proastă. Să o închidă Protecția Consumatorilor dacă nu sunt spagari. E o mizerie crâncenă acolo

 • In Iasi se poate manca bine si la restaurantul lui Gheorge, pe str. Tartarasi. Inainte de a trebui sa fug din tara tocmai in Tessax din cauza unei siorosiste, mancam deseori la vreme de seara acolo. Ce fleici ! Ce cartofi prajiti ! Ce dressing galben uleios la garnitura ! De aceia ii si faceam reclama, color, la Jiorjiel era preferatul meu. De multe ori totusi ciorba era un pic sarata si cu miros de amoniac, iar catofii prajiti erau asa, aposi. Dar sint sigur ca mi s-o fi parut mie, pentru ca nici un alt client nu a avut vreo reclamatie.
  Aa, aveti MCD si KFC ? Astea sunt firme din America de Nord, Canada si Chentuchi unde voi n-o sa primiti viza, de aia v-a adus la Iasi asa ceva ca sa vedeti cum e.

 • Da cine-i jmeker si maninca la Palas….un agarici cu X6, femeie, amanta si 3 copii dar el sta in 2 camere. Daaaa are X6 si ia ata in gura de la Ciorbarie de la dom’ Turcanu!!!

 • Pune mana si fa mancare, cucoana! Lasa restaurantele „de fite”. Mancarea de acasa este cea mai sigura, gustoasa, buna, sanatoasa, naturala…. Daca lenea e cucoana mare!

 • Este inadmisibil ce se spune in acest articol,nu cred o iota din cele relatate si afirmatiile acestui om,am mancat de foarte multe ori in acest restaurant.Curatenie,servire impecabila.Mancarea este foarte buna,gustoasa,proaspata si de inalta calitate.Unii oameni arunca cu ce au in suflet in altii care muncesc.Este foarte usor sa denigrezi o institutie,un om sau un business,dar in acest restaurant nu este cazul.Sunt client fidel si chiar este o mancare de inalta calitate.Succes in continuare .

 • Vad un jegos analfabet care ii înjură pe aia care mănâncă in oras. Da, boule, cand muncești de-adevăratelea, iti permiți cand n–ai chef sa te imputi a tocăniță de casa, sa manânci in oras. Daca nevasta– ta grasa si saclita nu stie nimic altceva decât afumat bucătăria, nu inseamna ca toti trebuie să fie la fel cu voi.
  Si mie imi place la Ciorbarie.

 • Tot ce-i….șocant în această chestie e doar…titlul materialului. De parcă in fleica de porc ar fi găsit o rachetă nucleară rusească! Ce ușor e să exagerezi!

 • pentru bogatul fericit de mai sus…daca chiar ai fi ceea ce spui, ti-ai permite un bucatar angajat care sa-ti faca poftele si nevasta-ta ar fi la mall sau la coafor …nu te-ai duce, ca tot saracul , la ciorbaria din targ. Dar, dupa cum ai spus-o, atat iti permiti. Nu mai jigni oamenii.

 • Am impresia ca _ ciorba de burta se face din prapurul vacii , tesut care tine toate maruntaiele . Structura nu-i de carne, ci dintr-o impletitura de „sfori”, fire de tesut dur . Zicand acestea, nu apar pe nimeni , dar asa-i trebuie „consumatorului” care mananca la „restaurant”.

 • Probabil e o carne de vita maturata vreo 40-50 de ani, de aia arata așa, numai proaspătă nu e și e la fel de expirata ca certificatul de conformitate. Data viitoare să meargă la borșărie, că moldovenii așa îi spun, nu ciorbă dân Ilfovi cu apă dân Dunăre. Mi-e greata să mănânc la Palas că nu îi controlează nici dracu’, acolo Dascălu e boss și nu intra nimeni peste el fără sa ceara voie mai întâi.

Adauga un comentariu