WoW!

Expertii FBI aduc o informatie care poate schimba tot in cazul Caracal: Toate probele sunt…

Publicat: 04 nov. 2019

Expertii FBI chemati sa vina in ajutorul anchetatorilor romani in cazul Caracal aduc in discutie un scenariu ultuitor. Singurele probe concrete care ar fi existat la dosar si care ar fi putut sa-l incrimineze pe Gheorghe Dincanu mai exista.

Concret, oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca si testele care ar fi aratat ca apartin Alexandrei Macesanu, dar si ramasitele identificare intr-o padure de langa Caracal, care ar fi tot de natura umana, nu mai reprezinta probe elocvente.

Conform Romania TV, expertii FBI ar sustine ca probele colectate de procurorii romani au fost distruse si nu mai sunt valide. Mai mult, afirma aceleasi surse, intreaga cercetare efectuata de procurorii si criminalistii romani la fata locului a fost facuta de mantuiala. In concluzie, ancheta este, astazi, in aproape acelasi punct in care se afla la inceput.

Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a sustinut ca a ucis-o si pe Luiza Melencu, de 18 ani, disparuta in luna aprilie.

Anchetatorii au gasit, in butoiul invocat, cenusa, fragmente de oase si dinti, iar analizele efectuate de Institutul de Medicina Legala Bucuresti au aratat ca, in proportie de 99,93%, acestea apartin Alexandrei Macesanu.

De asemenea, anchetatorii au gasit, la indicatiile lui Dinca, la liziera unei paduri din Caracal, in saci, cenusa si resturi de oase, insa analizele legistilor nu au putut stabili daca acestea apartin Luizei Melencu, o noua expertiza urmnd sa fie facuta in Statele Unite.

Dinca este acuzat de trafic de minori, viol si omor calificat.loading...

Adauga un comentariu