International

Explicația unui astrobiolog: Coronavirus a venit din spațiu, printr-un meteorit care a explodat în China!

Publicat: 14 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Explicația unui astrobiolog Coronavirus a venit din spațiu printr-un meteorit care a explodat în China

Un cercetător chinez este de părere că noul COVID-19 vine din spațiu, fiind transportat de un meteorit care a explodat în luna octombrie, în China.

Profesorul Chandra Wickramasinghe de la Centrul de Astrobiologie din Buckingham susține că, în timpul exploziei, au fost eliminate ”particule virale”.

”Noul focar de coronavirus ar putea avea o conexiune spațială”, spune Wickramasinghe.

De asemenea, profesorul este de părere că virusul ori a căzut pe Pământ, ori a fost cuprins de curenții de aer stratosferici care înconjoară Pământul.

primarul florin oancea infectat cu coronavirus interviu exclusiv am o mare presiune si apasare

Primarul Florin Oancea, infectat cu coronavirus, interviu exclusiv: Am o mare presiune și apăsare

Meteorit China

”Există posibilitatea scandaloasă ca sute de trilioane de particule virale infecțioase să fi fost eliberate și înglobate într-un praf carbonaceu”, a mai declarat acesta.

Un meteorit în flăcări a fost surprins în zbor în nord-estul Chinei, în octombrie a anului trecut. Ceea ce este și mai bizar, este că zona unde a apărut primul focar de infecție cu coronavirusul coincide cu zona unde a fost văzut meteoritul, scrie dailystar.co.uk.

„Suntem de părere că agenții infecțioși sunt prevalenți în spațiu, fiind transportați de comete. Aceștia pot cădea pe Pământ prin troposferă. Astfel, credem noi, se pot produce și au apărut și în trecut epidemii de boli umane”, a adăugat astrobiologul.

Adauga un comentariu