Prima pagină » Actualitate » Explozie la un cămin de bătrâni din Timișoara. Un bărbat a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen
Explozie la un cămin de bătrâni din Timișoara. Un bărbat a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen

Explozie la un cămin de bătrâni din Timișoara. Un bărbat a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen

20 feb. 2022, 14:40,
BZI.ro, în Actualitate

O explozie s-a produs la un cămin de bătrâni din Timișoara. Incidentul a fost provocat de un bătrân care a aprins o țigară lângă un aparat de oxigen.

Potrivit ISU Timiș, duminică, în urma apelului primit prin 112, pompierii au fost sesizați despre producerea unei explozii a unui aparat de oxigen la un cămin de bătrâni din Timișoara.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B, o ambulanță SMURD tip C cu 1 ofițer si 10 subofițeri. Pompierii au constatat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Fortele de intervenție au evacuat 12 persoane aflate la nivelul etajului 2 al construcției și au ventilat toate încăperile.

Incidentul s-a produs într-un salon de la etajul doi al clădirii în care se aflau doi pacienți. Unul dintre pacienți, dependent de oxigen și care folosea o mască de oxigen a încercat să-și aprindă o țigară, moment în care s-a produs explozia. Pacientul, un bărbat în vârstă de 80 ani, a suferit arsuri de gradul 2 si 3 în zona feței și posibile arsuri ale căilor respiratorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *