Actualitate

EXPLOZIV! Medicul Cristina Nicolau vine la BZI LIVE pentru a vorbi despre boala care a ingrozit Romania. Numai cand ii pronunti numele te inspaimanti

Publicat: 17 iul. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

Miercuri, 18 iulie 2018, o noua editie de maxim interes la BZI LIVE. Invitatul Roxanei Caraiman, in studioul BZI LIVE, de la ora 15:00, este dr. Cristina Nicolau, coordonator Compartimentul HIV/SIDA de la Spitalul de Boli Infectioase Iasi. In Romania primele cazuri au inceput sa apara dupa anii '90. Numai cand auzi ca o persoana este infectata cu virusul HIV pielea ti se face ca de gaina. Ani de zile lumea a fost ingrozita de aceasta infectie cu Virusul Imunodeficientei Umane (HIV). Majoritatea pacientilor nu aveau sanse de supravietuire, dar odata cu trecerea anilor, durata de viata a acestor bolnavi a crescut foarte mult. Medicul Cristina Nicolau va oferi in cadrul emisiunii BZI LIVE informatii pretioase despre infectia cu virusul HIV si SIDA. 

Cititorii pot adresa intrebari dr. Cristina Nicolau de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi accesand rubrica de comentarii la adresa www.bzi.ro sau pe pagina de Facebook BZI.ro, urmand a primi raspunsul asteptat, in direct, in cadrul emisiunii BZI LIVE de miercuri, 18 iulie 2018, cu incepere de la ora 15:00.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

Adauga un comentariu