Eveniment-Social

Expoziție abstractă – „Microtextură într-un univers paralel”

Publicat: 18 ian. 2021
Expoziție abstractă - „Microtextură într-un univers paralel”
Expoziție abstractă - „Microtextură într-un univers paralel”
Asociația de Dezvoltare a Designului Plus este un ONG proaspăt înființat, ce s-a născut din pasiune pentru ceea ce facem și dorința noastră de a ridica design-ul ieșean la standarde înalte, dar în special pentru a crea o comunitate de noi designeri implicați și cu aspirații uriașe.
Deși inițial a pornit ca o asociație studențească, ulterior a devenit deschisă pentru toți designerii, de la elevi la persoane ce au părăsit băncile facultății. Misiunea ADD+ este aceea de a sprijini dezvoltarea designului ieșean prin formarea profesională a membrilor ei. Viziunea noastră este să dezvoltăm proiecte complementare actului didactic și activități ce au în vedere facilitarea comunicării între membri și specialiști din domeniul designului, dar și a unor clienți cu o necesitate de soluționare a problemelor într-o manieră profesionistă. Scopul nostru este îmbogățirea cunoștințelor tuturor membrilor, prin înglobarea celor 3 secții, Design Ambiental, Design Grafic și Design Industrial, într-o singură asociație cu scop comun.
„Microtextură într-un univers paralel” este tema expoziției ce va începe pe data de 18 ianuarie 2021 și va avea loc la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” din Copou, la Galeria de Artă „Labirint”. Am abordat un subiect aparte, ce îmbină designul cu abstractul, lăsând astfel loc de exprimare a creativității și de interpretare a lucrărilor. Vom expune lucrari de design grafic, design ambiental și design industrial în care se regăsește conceptul unui univers paralel, combinat cu microtexturile pe care nu le observăm cu ochiul liber.
Expoziția va fi deschisă publicului începând cu data de 18 ianuarie, iar vernisajul expozitiei va avea loc marți, 19 ianuarie 2021, la ora 14:00. Aceasta va fi deschisa vizitelor publicului până la mijlocul lunii februarie, cu respectarea măsurilor corespunzatoare de protecție împotriva Covid-19. Purtarea măștii și păstrarea distanței de 2m va fi obligatorie în incinta Casei de Cultură „Mihai Ursachi”. Echipa Asociației de Dezvoltare a Designului Plus Iași : Rusu Dinu (Președinte), Aivănoaei Oana (Vicepreședinte), Morianu Carmen (Director HR), Simion Paula (Director Social Media), Chirilă Sandra (Director Departament Design Ambiental) , Stoian Tudor (Director Departament Design Grafic), Sandu Patricia (Director Departament Design Industrial). Curator: George Pânzaru.
Adauga un comentariu