Local

Expoziție de timbre vechi și numismatică în sediul Poștei Iași – GALERIE FOTO, UPDATE

Publicat: 15 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Expoziție de timbre vechi și numismatică în sediul Poștei Iași - GALERIE FOTO UPDATE
Expoziție de timbre vechi și numismatică în sediul Poștei Iași

Ediția a- VIII-a a evenimentului  „Toamnă  Filatelică  Ieșeană’’ va avea loc în acest an în zilele de sâmbătă, 15 octombrie 2022, și duminică, 16 octombrie 2022, între orele 10:00- 18:00 în incinta Poștei Romane din Iași, Strada Cuza Vodă, nr.3.

UPDATE: Imediat după deschiderea expoziției au venit vizitatorii.

Prin acest proiect finanțat de Consiliul Județean Iași, Municipiul Iași și Poșta Română devin pentru a opta oară gazda pentru filateliștii profesioniști sau amatori doritori într-un weekend de toamnă.

Participanții și invitații vor avea ocazia să participe la o expoziție de diplome și medalii obținute la manifestări filatelice de renume național, european și mondial, la o expunere de timbre si numismatică, la un târg al colecționarilor , la o lansare de ștampilă omagială „Toamna filatelică ieșeană – Ediția a opta- Regii României Mari- Centenarul Încoronării”.

Sunt invitați copii și tineri  de vârstă școlară împreună cu cadre didactice însoțitoare și părinți. Aceștia vor fi implicați în activități adaptate special pentru ei, vor participa la un workshop cu tema  „Timbrul românesc” și la o vizionare de film cu tema ”Istoria Poștei Române”. La  final, copiii vor primi cărți poștale, timbre, clasoare și vor fi inițiați în tainele filateliei.

Permanentizarea acestui proiect și desfășurarea lui anuală începând cu anul 2013 se înscriu nemijlocit în eforturile comunitare de promovare a județului Iași în țara și în lume.

 

Adauga un comentariu