National

Extragere Loto 3 septembrie. Află care sunt numerele câștigătoare

Publicat: 03 sept. 2020

Loteria Română a continuat, joi, 3 septembrie 2020, seria extragerilor Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

Loto 6/49: 29 48 34 12 36 8

Joker: (1) 13 17 38 25 2

Loto 5/40: 5 9 8 29 40 13

Noroc: 7 9 6 0 2 3 7

Super noroc: 9 5 4 4 6 1

Noroc plus: 2 2 4 3 8 7

„Rețeta” unui avocat în Iași pentru a câștiga premiul cel mare la Loto 6/49! A dat în judecată Loteria pentru că nu i-a acceptat biletul câștigător!

Un avocat ieșean a dat în judecată Compania Națională Loteria Română SA. Acesta cere despăgubiri în valoare totală de peste două milioane de lei. Bărbatul susține că i s-a refuzat dreptul de a juca un bilet la Loto 6/49. Reclamantul a adăugat că, a doua zi, a constatat cu stupoare că toate cele șase numere pe care voia să le joace au ieșit și că, astfel, ar fi fost singurul câștigător la extragerea organizată de Dragobete

Cel mai ghinionist avocat ieșean a decis să acționeze în judecată CN Loteria Română SA, după o întâmplare demnă de nuvelele lui Ion Luca Caragiale. Astfel, avocatul stagiar Bogdan Mihail Zamfir (49 de ani) i-a chemat la bară pe reprezentanții Loteriei Române. Bărbatul le solicită magistraților din cadrul Tribunalului Iași să oblige Loteria la plata unor despăgubiri în valoare de 2.185.420 de lei. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen al cauzei civile, după care magistrații vor asculta ce au de spus ambele părți implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz, în premieră pe rolul instanțelor ieșene.

Un bilet de Dragobete

Reclamantul a relatat în cererea adresată instanței că solicită plata sumei amintite, drept prejudiciu, pentru refuzul Loteriei Române de a încheia un contract pe data de 26 februarie 2017.

„În ziua respectivă mă deplasam cu un autoturism, împreună cu un coleg de serviciu, dinspre supermarketul Metro Cash & Carry, din comuna Miroslava, pe DN 28 Iași – Târgu Frumos, de unde am cumpărat materiale pentru societatea la care lucrez, apoi am mers către strada Cuza Vodă, pentru a le descărca. Pe drum, la ora 15:50, am oprit la unitatea Loteriei Române din strada Păcurari, deoarece voiam să iau un bilet la Loto 6/49. Extragerea avea ora-limită 16:00, impusă de regulament pentru a putea juca bilete. Deși se efectuau operațiuni la terminalul de joc, o femeie mi-a refuzat dreptul de a încheia contractul de joc, pe motiv că jocul ar fi fost «închis de la București»”, a menționat Bogdan Zamfir.

Amenințat cu butonul de panică

Acesta a adăugat că a încercat să îi explice femeii că mai erau zece minute disponibile pentru a juca un bilet, că biletul era un cadou, extragerea fiind organizată de Dragobete, că nu ar fi durat foarte mult plasarea acelui tichet, precum și că, dacă s-a modificat ora-limită, Loteria avea datoria să anunțe acest lucru.
Reclamantul a mai spus că, în acel moment, femeia l-ar fi amenințat că va apăsa „butonul de panică”, astfel încât ieșeanul a decis să meargă la o unitate a Loteriei Române din cartierul Tătărași, mai exact de pe strada Vasile Lupu. Numai că bărbatul a ajuns acolo la ora 16:03, iar angajații unității l-au anunțat că posibilitatea de a juca se încheiase de 2-3 minute.

Adauga un comentariu