Educatie intima

Faci sex oral pentru prima data? Iata ce trebuie sa stii pentru o felatie reusita

Publicat: 25 oct. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Faci sex oral pentru prima data Iata ce trebuie sa stii pentru o felatie reusita
7

Nu stii cum sa privesti prima felatie? Intreaba-te de ce vrei sa faci asta. Inainte de a lua penisul intre buze pentru prima data, unei femei ii este greu sa creada ca ar putea gasi placere in asta. Daca nu o faci din curiozitate, ci dintr-un fel de sentiment de datorie, experienta va fi neplacuta, si nici partenerul nu se va putea bucura prea mult.

Iti recomandam sa privesti penisul ca o versiune in miniatura a partenerului tau. Nu ai simtit niciodata ca iti vine sa-l mananci? Felatia este modalitatea cea mai apropiata de a face dorinta pentru o asemenea intimitate sa devina realitate.

Cum imi folosesc buzele?
Plimba-ti buzele pe penisul lui, saruta-l, etc. Dar nu te multumi numai cu asta. Imbratiseaza-l ferm cu buzele tale, astfel incat sa-l poti suge ca pe o acadea. Poti testa senzatia pe degetele tale. Diferenta intre lingere si sugere este mare, dar nu multe incepatoare isi dau seama de lucrul asta.

Ce sa fac cu limba?
Poti desena, lovi, pipai si spala penisul cu limba, chiar inainte de a-l pune in gura, dar nu te opri odata ce l-ai luat in gura.

Ce trebuie sa fac cu mainile?
Cand decizi ca e timpul potrivit, experimenteaza pe partenerul tau. Cu mainile, pentru inceput. Pentru prima data este mai bine sa-i faci felatie daca penisul este in erectie. Dupa ce devii priceputa, poti incerca si pe un penis mai putin treaz.

Daca faci asta pentru prima data, ar fi un truc bun sa-ti iei partenerul prin surprindere si sa nu-i spui ce ai de gand sa faci, trecand de la stimularea cu mana la sex oral dintr-odata. Pastreaza-ti mana la radacina penisului, miscand-o la unison cu gura ta. Astfel, nu trebuie sa mergi cu gura mai departe decat ar trebui sa o faci daca nu ti-ai folosi mainile.

Daca decizi intr-adevar sa-l surprinzi, ia-i penisul in gura instantaneu cat mai profund posibil. Sau il poti pregati mai intai sarutandu-l si jucandu-te cu limba.

Se pune inca o intrebare vizavi de gat: sa inghit sau nu? Cele mai multe incepatoare nu o fac, dar daca vrei sa-ti impresionezi partenerul, fii curajoasa. De ce sa nu impusti mai multi iepuri dintr-o lovitura?
De ce ar trebui sa faci asta? Motivele impotriva practicii sunt mai mult sau mai putin familiare. Motivele pentru sunt clare: pentru ca ii vei arata ca il accepti in totalitate. Totodata, poti avea si motive practice: ca sa nu trebuiasca sa cureti sperma de pe scaunele din masina mamei tale.

 

Adauga un comentariu