Cancan ultimă oră

Familia lui Gabi Luncă, greu încercată din nou: „Este operat, este în continuare internat la ATI la Spitalul de Urgență”

Publicat: 06 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Familia regretatei Gabi Luncă trece din nou printr-o perioadă grea, asta deoarece în aceste momente pilotul Daniel Onoriu, nepotul artistei, se află în stare gravă la spita. Rebeca Onoriu, fiica cântăreței, noi detalii despre starea lui de sănătate.

Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte, asta după ce în urmă cu doar câteva zile a ajuns la spital în stare foarte gravă. Nepotul lui Gabi Luncă a ajuns la urgențe, după ce a început să verse sânge, asta după o operație de micșorare de stomac din Turcia.

Fiica lui Gabi Luncă, despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu

Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, a mărturiti la Acces Direct care e starea de sănătate a lui Daniel Onoriu în aceste momente. Ea a precizat că pilotul a mers în urmă cu două săptămâni în Turcia pentru o operație de micșorare de stomac, însă au apărut complicații la câteva zile după inntervenție.

”Pe 24 noiembrie a fost în Turcia la o clinică renumită, și-a făcut o mișcorare de stomac. A venit în țară și în urmă cu 4 zile dintr-o dată în casă a început să verse sânge și l-au dus la spital, a pierdut 2 litri de sânge, a continuat cu perfuzii, însă doctorii i-au făcut un TC la abdomen și imediat l-au băgat în operație pentru că se pare că acel kit din Turcia nu a fost de bună calitate, asta pentru că o capsă s-a desprins și a pornit hemoragia”, a spus Rebeca Onoriu la Acces Direct.

Rebeca Onoriu: ”Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune”

Fiica lui Gabi Luncă a mai mărturisit că acum Daniel Onoriu este operat, însă starea lui de sănătate e în continuare foarte gravă. Ea a precizat că așteaptă ca Dumnezeu să facă o minune și să reușească să treacă cu bine peste această cumpănă.

”Este operat, este în continuare internat la ATI la Spitalul de Urgență, supravegheat medical, iar Dumnezeu știe (…) Vom merge cu rugăciunile și sperăm ca Dumnezeu să facă o minune în familia noastră”, a mai spus Rebeca Onoriu.

Adauga un comentariu