Actualitate

Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Henri Coandă după ce a bătut o femeie

Publicat: 02 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Henri Coandă după ce a bătut o femeie
Fane Vancică a fost reținut pe aeroport după ce a bătut o femeie

Interlopul Fane Vancică a fost reținut de oamenii legii pe Aeroportul Henri Coandă fiind căutat de mai multe zile de către poliţişti. Oamenii legii îl vor duce la audieri unde interlopul trebuie să explice imaginile care au apărut în spațiul public. Acesta ar trebui, în mod normal, să fie reținut pentru cel puțin 24 de ore.

Interlopul Fane Vancică era căutat după ce în spaţiul public a apărut un clip video în care acesta agresa o femeie. Imaginile sunt extrem de dure, iar interlopul pare că nu are niciun discernământ când face acest lucru.

Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Henri Coandă

Interlopul Fane Vancică era căutat de oamenii legii după ce a bătut cu bestialitate o femeie. Interlopul a fost reținut pe Aeroportul Henri Coandă după ce oamenii legii îl căutat de câteva zile. Femeia agresată a fost audiată imediat după ce în spaţiul public au apărut imaginile în care aceasta este umilită și bătută de interlop. Bărbatul care are vârsta de 37 de ani a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, secția numărul 16 care deținea un mandat de aducere. Ulterior a fost condus la sediul Secției unde a fost și audiat în dosarul penal deschis pe numele acestuia. În dosar, interlopul este acuzat de lovire și alte violențe și se află sub ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria din Sectorul 4.

În cursul zilei de vineri, oamenii legii vor emite un ordin de protecție pentru o perioadp de 6 luni.  Interesant este faptul că, potrivit unor surse g4media, interlopul a făcut o serie de declarații năucitoare în momentul audierilor. Interlopul le-a spus anchetatorilor că femeia care a apărut în clip este sadomasochistă si că ii place să fie bătută. Acesta a mai afirmat că cei doi se iubesc foarte mult și că totul a revenit la normal după episodul care a fost urcat pe rețelele de socializare.

Fane Vancică lovește cu bestialitate o femeie

În urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare a apărut un clip video în care interlopul Fane Vancică era suprins cum lovește cu bestialitate o femeie. Interlopul din București care, conform datelor existente ar conduce activitățile infracționale de pe raza sectorului 5, ar fi fost gelos și sub influența băuturilor alcoolice. Acesta se scuză și a explicat ulterior că a avut o criză de gelozie pentru că amanta sa se uitase după un prieten la un eveniment la care cei doi au fost prezenți:

” Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea. ” încerca să-și explice gestul Fane Vancică.

Așadar, faptul că Fane Vancică a fost reținut reprezintă o mică victorie împotriva unor comportamente de genul. Legislația în vigoare ar trebui modificată, iar pedepsele pentru astfel de violențe domestice ar trebui să fie exemplare.

Comentarii
Adauga un comentariu