Titlurile zilei

Fanteziile lui Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului: Femei goale în fotografii și minore pe care să le sărute în studio. Vila de sute de mii de euro i-a fost răscolită! (EXCLUSIV-FOTO)

Publicat: 05 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fanteziile lui Ionel Onofraș fostul primar al Iașului Femei goale în fotografii și minore pe care să le sărute în studio. Vila de sute de mii de euro i-a fost răscolită EXCLUSIV-FOTO
Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, a fost ridicat de mascați după ce a ajuns să fie acuzat de agresiune sexuală și viol

Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, a dormit în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, după ce a fost ridicat de mascați. El este acuzat de viol și agresiune sexuală

Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, pare că a dat de greu. Joi, polițiștii l-au reținut după ce l-au acuzat de viol și agresiune sexuală. Onofraș era pasionat de fotografie și avea un studio undeva la ieșire din Iași. Pe Facebook avea o pagină unde împărtășea cu alți pasionați de fotografie imaginile pe care le surprindea. Avea se pare o ”obsesie” pentru femei, asta poate deduce oricine îi vede fotografiile. Nudurile nu lipsesc din colecție și nu sunt deloc puține. Este posibil ca tocmai din cauza pasiunii sale să fi uitat că este un bărbat în toată regula și a profitat de inocența unei copile de doar 14 ani. Minora ar fi trebuit, se pare, să fie model pentru fotograful Onofraș. Profitând însă de vârsta fragedă a acesteia și de incapabilitatea acesteia de a se apăra, a constrâns-o să întrețină un raport sexual oral.

Percheziții acasă la fostul primar

Minora se pare că a fost cea care a depus o plângere, iar polițiștii ieșeni au făcut verificări. În urma acestora a reieșit faptul că mai sunt două minore care ar fi fost agresate sexual de către Ionel Onofraș.

”La data de 3 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală. Un bărbat bănuit de comiterea faptelor a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări. Faptele ar fi fost comise în perioada 2020-2021, cele 3 victime fiind minore. În baza probatoriului administrat în cauze, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Cercetările continuă”, a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvânt al IPJ Iași.

Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, a pipăit și sărutat minore

Perchezițiile au fost efectuate la studioul foto al bărbatului și la domiciliul acestuia din comuna Rediu. La Rediu, Ionel Onofraș deține una dintre cele mai frumoase case, care valorează câteva sute de mii de euro. De acolo anchetatorii ar fi ridicat mai multe dispozitive de stocare. Oamenii legii vor să vadă dacă Onofraș are imagini sau filmulețe în care ar putea apărea minore abuzate într-un fel sau altul. Trebuie precizat faptul că cele două minore agresate sexual, tot în timpul unor ședințe foto, îl acuză pe Ionel Onofraș că le-ar fi atins în zone intime și le-ar fi sărutat. Ionel Onofraș a devenit primar al Iașului în decembrie 1989 și a ocupta funcția până în februarie 1990.

Mai apoi, acesta a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerţ, devenind, la scurt timp, un afacerist de succes. Ionel Onofraș, zis şi Bebe, este cel care a ocupat şi cea mai importantă funcţie în masoneria din Iaşi, acesta fiind ”Rege” în Loja care a adus Ritul ”York” în Moldova.

A mai avut probleme cu legea

Ionel Onofraș nu a stat departe de problemele cu legea. Primul primar postdecembrist al Municipiului Iaşi a fost condamnat definitiv în 2016 de către Curtea de Apel Bacău la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi constituire sau aderare la un grup infracţional organizat. În anul 2012, reporterii BZI scriau despre relația dintre Ionel Onofraș și o tânără pe nume Andreea Prata.

”Aveam 19 ani atunci si îndrăgostită până peste cap. Eram cu capul în nori, mi-a luat mințile povestind atâtea lucruri și spunând că voi ajunge mare dacă stau lângă el și voi învăța din experiențele lui”, spunea Andreea, în 2012. Nu le-a trebuit mult timp celor doi ca relația profesională să se transforme într-una amoroasă. Deși Onofraș era căsătorit, cei doi amorezi au trăit o poveste de dragoste care a durat chiar mai mult timp decât țin multe căsnicii. Omul de afaceri recunoaștea că în cei șase ani petrecuți împreuna ”a fost o relație extraordinar de frumoasă”.

Nuduri cu minore, pasiune veche

Tânăra își amintea cum sentimentele de iubire dintre cei doi au început să se piardă din momentul in care Onofraș și-a găsit o nouă pasiune: fotografia nud. După spusele Andreei, această formă artistică era realizată de fostul ei iubit cu modele feminine care nu împliniseră vârsta de 18 ani.

”Se ocupa de fotografii nud, de asta ne-am și depărtat unul de celălalt. La 55 de ani el are în minte să fotografieze puștoaice de 15-16 ani”, spunea femeia.

”Portretul și nudul fac parte din esențialul artei. Nudul nu este un refugiat în artă, el este acceptat de toată lumea. Toate femeile pe care le folosesc ca model au vârste cuprinse între 15 și 82 de ani. Nu lucrez decât cu semnătura părinților, când este vorba de persoane sub 18 ani. Nimeni nu riscă să facă astfel de chestii”, replica fostul primar al Iașului.

Adauga un comentariu