Actualitate

Fara riduri pe gat – Cum le poti estompa cat mai eficient

Publicat: 10 mart. 2020
Fără riduri pe gât
Fără riduri pe gât

Fără riduri pe gât. Odată cu îmbătrânirea, pielea gâtului are de suferit. Iată câteva metode cu ajutorul cărora gâtul tău va arăta, vizibil, mai tânăr.

Fără riduri pe gât

Lipsa colagenului nu se reflecta numai la nivelul feței, ci şi la nivelul gâtului şi al mâinilor. Astfel, pielea nu mai este la fel de elastică şi încep să se vadă ridurile. Medicii dermatologi au câteva sfaturi pentru că pielea gâtului să fie din nou supla şi strălucitoare. Una dintre cele mai mari greşeli făcute de femei este să nu aplice crema cu protecţie solară în timpul verii.

Chiar dacă este înnorat, trebuie să aplici o cremă cu protecţie solară înainte de a ieşi din casă. Alege o cremă care să se potrivească nuanţei tale a pielii.

Suplimente cu colagen

Un lucru la fel de important pentru a te bucura de un gât tânăr cât mai mult timp este să iei suplimente cu colagen. Medicii specializaţi în antiîmbătrânire recomandă suplimente cu colagen care conţin acid hialuronic. Acesta ajută pielea să absoarbă mai multă apă. Femeile care iau 2,5 grame de supliment cu colagen timp de 8 săptămâni au observat o scădere a ridurilor cu aproximativ 20%.

Transpiră cât mai mult

Fă exerciţii fizice cât mai des şi lasă-ţi pielea să transpire. Persoanele sedentare au şanse mult mai mari să facă riduri în jurul gâtului şi pe fată decât cele active.

Fără riduri pe gât cu vitamina C

Un alt sfat pentru a avea un gât fără riduri pe care îl dau medicii dermatologi are legătură cu consumul de vitamina C. Pe lângă fructele şi legume bogate în această vitamină, trebuie să aplici creme care conţin vitamina C. Foloseşte un serum cu acid L-ascorbic, pentru o piele mai fermă şi mai elastică.

Acizii grași omega

De asemenea, pentru o piele fermă, consumă mai mult omega 3 şi omega 6, mai ales înainte de a dormi. Aceşti acizi graşi sunt esenţiali pentru producţia naturală de colagen. În timpul nopţii, corpul reconstruieşte membranele celulelor pielii. În timpul demachierii, nu uita să îţi ştergi şi bustul şi gâtul de produsele cosmetice pe care le aplici în timpul zilei. Cu o perie specială pentru curăţat poţi elimina pielea moartă de pe gât şi de pe faţă imediat.
Adauga un comentariu