Local

Farmacii cu program non-stop de Paște. De unde își pot cumpăra ieșenii medicamente în această perioadă a Sărbătorilor

Publicat: 22 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Farmacii cu program non-stop de Paște. De unde își pot cumpăra ieșenii medicamente în această perioadă a Sărbătorilor
Ieșenii pot să stea liniștiți, deoarece, indiferent că au nevoie de pastile pentru digestie, analgezice sau că pur și simplu au uitat să-și ia rețetele, vor avea la dispoziție 3 farmacii cu program non-stop

Sărbătorile Pascale bat la ușă, însă, de cele mai multe ori, durerile și afecțiunile nu țin cont de zilele de sărbătoare și pot apărea din senin. Ieșenii nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece în oraș există 3 farmacii cu program non-stop, iar dacă doresc ca medicamentele să le ajungă direct acasă, prin intermediul firmelor de livrare. Direcția de Sănătate Publică Iași îi avertizează pe ieșeni să aibă grijă din ce surse își procură medicamentele, deoarece, pe piață, circulă tot mai multe tipuri de medicamente falsificate.

În perioada Sărbătorilor Pascale, o parte a ieșenilor uită de tot ceea ce însemnă echilibru și ajung să se supraalimenteze sau să consume alcool în exces. Consumul excesiv de alcool conduce, de foarte multe ori, la agresiuni și chiar la adevărate tragedii. De asemenea, există și persoane care dau iama în preparatele de pe masa de Paște și astfel ajung să se confrunte cu probleme digestive. Pentru a nu avea nevoie de medicamente sau asistență medicală, ieșenii trebuie să înțeleagă ce înseamnă moderația alimentară, respectarea meselor principale ale zilei și evitarea combinațiilor de preparate bogate în grăsimi.

rafturi cu pastile dintr-o farmacie
Direcția de Sănătate Publică Iași îi avertizează pe ieșeni să aibă grijă din ce surse își procură medicamentele, deoarece, pe piață, circulă tot mai multe tipuri de medicamente falsificate

Farmacii cu program non-stop din Iași

o imagine cu farmacia Rosmarin din Tudor Vladimirescu
Rosmarin, este o farmacie cu program non-stop, pe care o veți găsi pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 44

An de an, în perioada Sărbătorilor Pascale, românii fac diverse excese alimentare, iar cei care nu ajung la UPU, fac coadă în fața farmaciilor, pentru a cumpăra medicamente pentru afecțiuni digestive, care îi pot ajuta pe cei care se confruntă cu absorbție lentă, digestie dificilă sau a balonare.

Ieșenii pot să stea liniștiți, deoarece, indiferent că au nevoie de pastile pentru digestie, analgezice sau că pur și simplu au uitat să-și ia rețetele, vor avea la dispoziție 3 farmacii cu program non-stop. Astfel, ieșenii se pot adresa farmaciei Ropharma, situată în Piața Unirii nr. 3, telefon: 0232 220 549. O altă farmacie cu program non-stop din Iași este Rosmarin, pe care o veți găsi pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 44., telefon: 0232 263 365.

Cea de-a treia farmacie cu program non-stop din Iași este farmacia Dona 92, dispusă pe strada Vasile Lupu, nr. 82 A. Numărul de contact al farmaciei este 0372 407 092.

Datorită curierilor, ieșenii nu trebuie să mai meargă neapărat la farmacie pentru a cumpăra medicamentele de care au nevoie, ci le pot comanda direct de pe internet și le vor ajunge acasă fără niciun fel de efort.

o imagine cu farmacia Dona
Cea de-a treia farmacie cu program non-stop din Iași este farmacia Dona 92, dispusă pe strada Vasile Lupu, nr. 82 A

DSP Iași îi avertizează pe ieșeni cu privire la riscurile achiziționării de medicamente din surse neautorizate

o imagine cu farmacia Ropharma
Ieșenii se pot adresa farmaciei cu program non-stop Ropharma, situată în Piața Unirii nr. 3, telefon: 0232 220 549

Ieșenii sunt avertizați de către Direcția de Sănătate Publică Iași privitor la riscurile la care se supun atunci când aleg să achiziționeze medicamente din surse neautorizate. Medicamentele comercializate de către site-uri neautorizate pot fi falsificate, pot să nu fie evaluate corespunzător din punct de vedere al calității, siguranței și eficacității. Cel mai frecvent falsificate medicamente sunt cele de „lifestyle”, cum sunt hormonii, steroizii și antihistaminice.

De asemenea, în unele state, extrem de falsificate sunt și medicamentele utilizate pentru tratarea afecțiunilor extrem de grave, printre care malarie, tuberculoză și HIV/ SIDA. În ultima vreme, au început să se falsifice și medicamentele necesare pentru tratarea afecțiunilor oncologice, dar și medicamente utilizate pe scară largă, cum  sunt antiviralele.

Înainte de a achiziționa medicamente din alte surse decât farmacii sau site-uri autorizate, gândiți-vă că medicamentele falsificate pot conține ingrediente de calitate îndoielnică sau în doze necorespunzătoare; pot fi etichetate necorespunzător în ceea ce privește identitatea și sursa de proveniență, în mod deliberat și fraudulos; De aceea, aceste medicamente pot să nu aibă efectul terapeutic scontat sau chiar pot dăuna sănătății.

Administrarea de astfel de medicamente falsificate poate produce efecte serioase precum: netratarea afecțiunilor sau eșecul tratamentului sau efecte secundare severe sau neașteptate. Farmaciile cu program non-stop sunt o soluție extrem de agreată de către ieșenii care doresc să știe că își pot achiziționa medicamentele de care au nevoie la orice oră din zi sau din noapte.

Adauga un comentariu